• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед членів МАН

eye

1026

12.01.2022 15:41

Новини громад

img

Вже не один рік поспіль учні Покровської громади беруть участь у конкурсах Малої академії наук України, під час яких демонструють свої інтелектуальні та наукові здібності. 

Перший відбірковий етап цьогорічного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт відбувся сьогодні на базі ЗОШ №9. З 60 представників очно-заочної школи «Юний дослідник» участь у заході взяли 37 юних науковців громади. 

«Вміння презентувати результат своєї роботи – це те, що можна набути лише під час практики. Бажаю вам позитивних емоцій, натхнення, щоб ви неодмінно обмінялися досвідом з учнями, з якими працюватимете у секціях по захисту робіт, і щоб цей досвід вам допоміг у підготовці до ЗНО та у подальшому житті. Окрему подяку висловлюємо педагогам, які проводять таку велику наукову роботу та надихають своїх учнів на досягнення», - звернулась до присутніх начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

Під час заходу педагоги Покровська наголосили на важливості співпраці з викладачами закладів вищої освіти, які теж долучились до участі у відбірковому конкурсі МАН. 

«На мою думку, назва «Мала академія наук» не відповідає тому значенню, яке має для розвитку науки діяльність МАН, - зауважила проректорка з науково-педагогічної роботи ДонНТУ Вікторія Воропаєва. – Академія повинна називатися «Молода академія наук», бо саме юні дослідники додають до розвитку нашої науки своє натхнення, впевненість у тому, що незясовних тем не буває. Наша молодь може знайти відповіді на будь-яке питання». 

На розсуд журі, до складу якого увійшли педагоги шкіл Покровської громади, викладачі національно-технічного університету та Маріупольського державного університету, юні науковці презентували власні дослідження та винаходи з хімії, біології, літературознавства, компютерних наук, історії та математики. Роботи отримали високі оцінки членів журі.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

64

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

24

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію