• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську створюють комфортні умови для перебування дошкільнят у дитсадках

eye

1353

11.01.2022 13:44

Новини громад

img

Дошкільні заклади міста №3 «Світлячок», №6 «Сонечко» та № 10 «Калинка» поповнились новими яскравими меблями, матрацами та подушками, комплектами постільної білизни та дидактичними матеріалами. 

За словами начальниці відділу освіти Любові Воротинцевої, обрані заклади вже давно потребували оновлення інтер`єру та м`якого інвентарю: «Сьогодні ми раді поділитися добрими новинами – у дитячому садочку «Калинка» презентуємо нові меблі, які закупили спеціально для дошкільнят. Це шафи для одягу, взуття, іграшок та рушників, ліжка, столи, подушки, матраци, постільна білизна, розвиваючі книжки. На це депутатським корпусом з місцевого бюджету було виділено 1 мільйон гривень. Цього року плануємо облаштувати такими комплектами ясельні групи усіх дитячих садків громади, а їх у нас 28». 

Як зауважила виконуюча обов`язки ДНЗ №10 Анна Димитрюк, наразі 4 групи цього дитсадка відвідують 75 маленьких мешканців Покровська. 

«Оновлення дитячих закладів говорить про небайдуже ставлення міської влади до розвитку освіти. З новими меблями наші групи набули зовсім іншого вигляду, за що ми дуже вдячні», - зазначила Анна Димитрюк. 

Відзначили зміни в інтер`єрі та на власні очі переконались у якості отриманих меблів і депутати міської ради Сергій Солоха та Наталія Полюшко.

 «Сьогодні справжнє свято як для вихованців, так і для робітників дитячих садків. Приємно працювати та виховувати дітей у комфортних умовах. Ми дивимось в одному напрямку: і представники влади, і освітяни. Сподіваюсь, що і надалі будемо працювати задля покращення стану наших освітніх закладів», - зауважила пані Наталія. 

За словами Сергія Солохи, нові меблі не тільки привабливі на вигляд, а й зручні у використанні. На думку депутата, вони створюють особливу атмосферу, яка і має бути в сучасних дитячих садочках. 

Турбуються освітяни не лише про комфортні, а й про безпечні умови перебування малечі у дошкільних закладах. У всіх групах ДНЗ №10 «Калинка» встановлено сучасні системи відеоспостереження. Такими ж відеокамерами обладнано ще 2 дитсадки Покровська – «Світлячок» та «Росинка».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

53

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію