• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Народжена у переддень Різдва. У Покровську відбулася урочиста виписка

eye

1172

10.01.2022 16:46

Новини громад

img

Сьогодні міський голова Руслан Требушкін з подарунками завітав до пологового відділення Покровського перинатального центру ІІ рівня, аби привітати із випискою маленьку Софійку. Дівчинка з’явилася на світ 6 січня з вагою 3,1 кг та зростом 52 см, і стала першою у 2022 році новонародженою мешканкою Покровської громади.

Як зазначив керівник перинатального центру Іван Циганок, дитина народилася здоровою і відповідно до клінічного протоколу і матусю, і дівчинку на третю добу виписують додому.

Для покровчанки Ірини Никитенко це другі пологи. Вдома на маму та сестричку чекає 14-річний син. Жінка задоволена і умовами перебування у пологовому відділенні, і фаховим та чуйним ставленням медичного персоналу.

Міський голова побажав матусі та її новонародженій донечці міцного здоров’я і вручив квіти та коляску-трансформер. 

«Сьогодні ми виписуємо нову мешканку нашої громади з подарунками. Це прекрасна традиція. Я щиро вітаю усю сім'ю із поповненням, а малечі бажаю міцного здоров’я, родинного затишку та доброї долі», - привітав родину Никитенків Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

34

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

31

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

54

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію