• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську створено ще один дитячий будинок сімейного типу

eye

714

05.01.2022 14:15

Новини громад

img

Питанням опіки присвятили позачергове засідання виконкому Покровської міської ради. Зокрема, було затверджено рішення про створення дитячого будинку сімейного типу на базі родини В'ячеслава та Людмили Кошарних. До них на виховання та спільне проживання влаштовано чотирьох дівчаток та двох хлопчиків від 5 до 17 років. 

«Діти та батьки познайомилися напередодні Дня Святого Миколая, а рішення виконкому про створення дитячого будинку відбулося у переддень Різдва Христового. Вважаю, що це дуже гарний знак», - зазначила начальниця служби у справах дітей Наталія Гергуленко.
Вже незабаром батьки-вихователі разом із дітьми відзначать новосілля. Для них придбали просторий будинок, адже, окрім вихованців, Кошарні мають ще двох рідних доньок. 

«Влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сімейні форми виховання - це велика перемога. Я вірю, що сьогодні з’явився не дитячий будинок, а любляча велика родина», - прокоментував рішення виконкому Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

Очільника міста та інших почесних гостей родина Кошарних вже запросила на святкування входин.

Наразі на території Покровської громади функціонують 4 будинки сімейного типу та одна прийомна родина, які виховують 36 дітей.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

eye

64

Громада 1

10 травня 2024 16:50

У Покровську з професійним святом привітали медсестер

Щороку 12 травня відзначають Всесвітній день медичних сестер. В Україні це свято набуло надзвичайного значення, особливо з 24 лютого 2022 року, коли війна перетворила наших медичних працівників на справжніх героїв медичного фронту.

eye

62

Громада 1

10 травня 2024 16:05

Дотримання нормативу робочих місць для осіб з інвалідністю – обов’язок роботодавця

Особи з інвалідністю в Україні володіють усією повнотою соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод, закріплених Конституцією України та іншими та іншими законодавчими актами.

eye

33

Новини громад

10 травня 2024 13:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію