• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Стан доріг Покровської громади - під пильною увагою комунальників

eye

790

04.01.2022 16:11

RSS

img

Передноворічна погода ощасливила мешканців Покровської громади рясним снігом, але коливання температури змінили радощі на напруження. Працюючи на випередження, міська влада заздалегідь розробила механізм реагування на можливі наслідки негоди.

«Ще до погіршення погодних умов виконком прийняв рішення, яким за комунальними підприємствами та підрядними організаціями були закріплені певні ділянки автошляхів. Також підтримувати порядок на дорогах нам допомагають фермерські господарства «Злагода» та «Перспектива», - розповіла начальниця відділу з питань розвитку приєднаних територій Олена Носач. - Відділ ЖКГ створив чат зі старостами приєднаних територій, аби отримувати оперативну інформацію щодо необхідності додаткового розчищення доріг. Якщо десь у громаді виникає потреба швидко відреагувати на наслідки негоди, комунальники громади беруть це завдання на себе, а старости контролюють виконання».

У першу чергу комунальники чистять і посипають головні дороги, якими курсує транспорт загального користування: міський, приміській та транзитний. Загалом у громаді, за словами начальника відділу ЖКГ Дмитра Візенкова, у період з 28 грудня до 3 січня включно було висипано 340 тонн піщано-сольової суміші.

Також на вулицях міст та сіл Покровської ТГ працюють у посиленому режимі бригади комунальників, які вручну розчищають сніг та посипають піщано-сольовою сумішшю шляхи до соціально-значущих об'єктів.

Автошляхи загального користування, які знаходяться на балансі Департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької обласної державної адміністрації, у проїзному стані утримують підрядні організації, які призначив Департамент.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

27

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

28

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

72

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію