• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Мобільний офіс» УСЗН провів перший у новому році прийом на приєднаних територіях

eye

733

04.01.2022 12:20

RSS

img

Січень – місяць активної роботи працівників УСЗН у громаді. Села ТГ здебільшого не газифіковані, тож мешканці звертаються для оформлення пільг на придбання твердого палива. 

Приїжджають фахівці до усіх сільських рад. Сьогодні надавали консультації та роз’яснення щодо пільг і субсидій, а також приймали документи від жителів сіл Котлине та Піщане. 

«Попередньо до сільрад ми надсилаємо графіки прийому «мобільного офісу». У місті Родинське практикується попередній запис мешканців, але у селах так спланувати роботу важко. У громаді є віддалені від сільради населені пункти, і часто буває, що через погодні умови важко дістатися на прийом. Виїзні спеціалісти працюють з 9:00 до 12:00, але ми обслуговуємо до останнього відвідувача. Бувало, що приймали документи до 15:00», - розповіла провідна спеціалістка відділу персоніфікованого обліку пільгової категорії населення Ольга Олексенко. 

Спеціалісти «мобільного офісу» надають понад 100 різноманітних адміністративних та соціальних послуг. Наприклад, користується попитом робота перукаря Лариси Микитенко – за минулий рік на приєднаних територіях вона обслужила майже тисячу мешканців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

17

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

63

Громада 1

28 березня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію