• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Під цілодобовим наглядом: у Покровську та Родинському встановлено понад 100 камер відеоспостереження

eye

957

30.12.2021 13:21

RSS

img

Співробітники КП «Муніципальна служба правопорядку» продовжують оснащувати Покровську громаду камерами відеоспостереження. На сьогодні вже встановлено 102 відеоприлади, 23 з яких - за останній місяць. 

14 камер загальною вартістю 270 тисяч гривень були придбані за кошти місцевого бюджету у рамках реалізації програми «Безпечне місто». 9 систем відеоспостереження отримані від ПРООН. 

В режимі реального часу відеосигнал надходить до офісу муніципальної служби, де і транслюється цілодобово на великих моніторах. 

За словами начальника служби правопорядку Олександра Антипенка, такі відеосистеми необхідні при встановленні особистостей правопорушників, фіксуванні та розкритті злочинів: «Ми отримали від районного управління поліції «температурну» карту Покровська, на якій видно, де саме найчастіше стаються злочини. Виявилося, що більшість правопорушень фіксується в центральній частині міста. Тому саме тут встановлено найбільшу кількість камер. Також добре оснащений парк «Ювілейний» - там розташовано 22 камери».

В офісі муніципальної служби правопорядку також є карта-схема вже встановлених відеокамер. 15 зі 102 – «розумні», вони підключені до загальної бази Головного управління Національної поліції України у Донецькій області і здатні розпізнавати номерні знаки та обличчя злочинців.

«Щотижня до нас звертаються правоохоронці з проханням надати відеоматеріал із зафіксованими злочинами та аваріями. Крім цього, ми надали співробітникам поліції доступ до 15 камер відеоспостереження. Це дає їм змогу швидко реагувати на правопорушення», - додав Олександр Антипенко. 

Наступного року працівники КП «Муніципальна служба правопорядку» планують придбати ще 30 камер, які будуть встановлені у мікрорайонах міста, селищі Динасового заводу та на приєднаних територіях.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію