• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Інспектори Муніципальної служби правопорядку знайшли крадіїв ялинок зі скверу «Сімейний»

eye

795

29.12.2021 10:29

Новини громад

img

В ніч з 26 на 27 грудня невідомі поцупили дві ялинки зі скверу у мікрорайоні «Лазурний». Дії правопорушників зафіксували камери відеоспостереження, встановлені у Покровську у рамках програми «Безпечне місто».  Завдяки новій техніці інспектори Муніципальної служби правопорядку швидко встановили особи крадіїв. Ними виявились двоє місцевих хлопців. Правоохоронці зустріли їх біля одного з супермаркетів, який розташований у мікрорайоні «Південний». З’ясувалося, що молодики відзначилися і там. 

«Ці люди неодноразово приходили до магазину і звідти виносили то цукерки, то інші продукти без сплати за них. Цього разу вони знову прийшли до супермаркету, де і були затримані», - розповів старший інспектор Олександр Менчаков. 

Ялинку знайшли в гаражі одного із затриманих хлопців, який запевняє, що до крадіжки не має жодного відношення. Мовляв, лише дав притулок молодому хлопцю-сироті і не очікував від нього такого вчинку. 

У поясненнях інспекторам служби крадій розповів, що одну ялинку хотів подарувати дітям господаря, а другу викинув. Яке покарання чекає на порушників – буде відомо по завершенню слідства. 

Нагадаємо, декоративні кущі, дерева та ялинки були висаджені у мікрорайоні «Лазурний» лише кілька місяців тому за ініціативи депутатки міської ради Юлії Гуріненко в рамках реалізації програми соціальних проєктів «Моє місто», що організований ГО «Покровська платформа спільних дій» за підтримки компанії Метінвест. Над розбудовою скверу «Сімейний» трудилися також студентська молодь, інспектори самоорганізації населення та активні мешканці Покровська.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

24

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

43

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

59

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію