• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Безпека руху та взаємодія з перевізниками: відбулось засідання координаційної ради

eye

735

28.12.2021 15:15

Новини громад

img

28 грудня за участі керівництва транспортного відділу Покровської міської ради, районного управління поліції, депутата міськради Сергія Андрійченка, представників Громадської Ради та перевізників відбулось засідання координаційної ради з питань транспорту та безпеки руху на території громади. 

На початку засідання присутні ознайомились з підсумками роботи за поточний рік та планами транспортного відділу. За словами очільника цього напрямку Миколи Федотова, сьогодні одне з болючих питань – перевезення пасажирів міськими та приміськими маршрутами: «Всього у нас 12 міських маршрутів. 14 грудня мав відбутись конкурс на визначення перевізників, але з певних причин його довелося перенести. До цього питання ми обов’язково ще повернемось. З початку року відділ транспорту став самостійною юридичною особою – до нас надійшли повноваження не лише з контролю за пасажирськими перевезеннями, а й щодо організації дорожнього руху по всій громаді. Створено КП «Покровськавто», яке й здійснює відповідні заходи». 

З моменту створення нового комунального підприємства на вулицях міста було встановлено близько 150 дорожніх знаків, понад 180 засобів безпеки дорожнього руху відремонтовано, стільки же встановлено та замінено дефектних елементів примусового зниження швидкості. 

Крім того, у вересні 2021 року було придбано професійну машину для нанесення дорожньої розмітки, завдяки якій нанесено понад 3400 м2 пішохідних «зебр».

Під час зустрічі окрему увагу учасники наради приділили аварійно-небезпечним ділянкам дороги, де часто стаються ДТП з постраждалими. За словами представників поліції, такими є перехрестя вулиці Захисників України з вул. Пушкіна та вул. Європейська, а також перетин вул. Пушкіна з вул. Центральна. 

Також було прийнято рішення залучити перевізників строком на 3 місяці для вивчення попиту на ринку транспортних послуг. На думку членів координаційної ради, це дасть змогу відкоригувати маршрути руху пасажирського транспорту та покращити автобусне сполучення між населеними пунктами громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

13

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

60

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

21

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію