• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У новий рік – без боргів: чому важливо сплатити заборгованість за світло до кінця року

eye

310

20.12.2021 14:38

RSS

img

Електропостачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») нагадує жителям Донеччини: сплачувати рахунки за світло необхідно щомісяця до 20 числа. У разі відсутності регулярних платежів може накопичуватись заборгованість. У подальшому це призведе до збільшення витрат на електроенергію, адже доведеться розраховуватися одразу за декілька місяців.

У разі непогашення боргу електропостачальник може застосувати передбачені чинним законодавством заходи:

  • звернутися до суду з позовом про примусове стягнення заборгованості, що матиме наслідком додаткові витрати коштів та часу для боржника;

  • ініціювати відключення електропостачання.

Нагадаємо, наразі Донеччина знаходиться у «жовтій» зоні епідемічної небезпеки. Тому, якщо заборгованість не буде погашена, електропостачання може бути припинене.  

Щоб розпочати новий рік без боргів, YASNO закликає жителів Донеччини перевірити стан свого особового рахунка та в повному обсязі розрахуватися за електроенергію. Постачальник створив усі умови для того, аби мешканці області могли зробити це швидко та безпечно. Не виходячи з дому, внести платіж можна: 

«До переліку справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року, додайте пункт «розрахуватися за комунальні послуги». Тоді 2022-й ви розпочнете без боргів та зайвих клопотів. Ми дякуємо всім клієнтам, які своєчасно сплачують рахунки за електроенергію. Дистанційні способи оплати від YASNO є зручними та доступними. Кожен клієнт може не лише скористатися ними особисто, а й допомогти з оплатою менш досвідченим інтернет-користувачам», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

77

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

61

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію