• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Співпраця з соціальними партнерами

eye

425

28.12.2021 13:06

RSS

img

22 грудня 2021 року фахівці Покровського МЦЗ прийняли участь у міському мотиваційно-профорієнтаційному заході «Ярмарок професій», який організували відділ освіти Покровської міської ради Донецької області та Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Під час заходу, фахівець відділу активної підтримки безробітних Анна Неділько презентувала послуги служби зайнятості та особливості сучасного працевлаштування. До уваги учасників, серед яких були і студенти, була надана інформація щодо створення сучасних методів самопрезентацій, а саме: резюме, портфоліо та відеорезюме. Розглянули їх структуру, переваги, та як зробити документ якісним, креативним та цікавим.

Також присутні дізнались про онлайн сервіси служби зайнятості, а також можливість отримати інформацію щодо послуг служби зайнятості дистанційно .

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

19

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

26

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію