• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У боротьбі зі снігом у Покровській громаді задіяно 30 одиниць техніки

eye

749

28.12.2021 12:59

Новини громад

img

Для ліквідації наслідків негоди з самого ранку на вулицях Покровська працює спецтехніка. Задіяні робітники комунальних підприємств та підрядники. 

За інформацією начальника житлово-комунального відділу міської ради Дмитра Візенкова, до розчищення головних автомагістралей, вулиць та пішохідних доріжок задіяно 30 одиниць техніки, використано 400 тонн посипального матеріалу. 

«Вже тиждень ми працюємо над тим, аби зробити наші дороги проїзними та створити для мешканців безпечні умови пересування. Особливу увагу приділили Родинському та приєднаним територіям. Відсипка ведеться як за допомогою спецтехніки, так і зусиллями двірників та працівників дільниці «Зелене господарство». Усього задіяно близько 100 осіб. Щоб швидко реагувати на звернення мешканців, тісно співпрацюємо з Контакт-центром та Комітетом самоорганізації населення», - зауважив Дмитро Візенков.

Комунальники запевняють, що сьогодні ситуація контрольована: на зимовий період придбано 2,5 тис. тонн піщано-сольової суміші, техніка - у справному стані та готова до складних погодних умов.

«У боротьбі зі сніговими заметами працівники комунальних підприємств працюють у дві зміни: вдень і вночі. Сьогодні боротися з наслідками негоди нам допомагають 3 трактори КП «Покровськводоканал» та КП «Покровськтепломережа» 10 одиниць техніки надали представники підрядних організацій, з якими укладені договори. Усі працюють в посиленому режимі», - наголосив директор КП «БКП» Денис Зусмановський. 

Єдиною перешкодою у роботі комунальників є легкові автівки, залишені їхніми власниками у дворах та на проїжджій частині. Тож мешканців громади закликають бути більш відповідальними і не створювати перешкод для роботи спецтехніки.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

4

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

59

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію