• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську обрали керівника Родинської міської лікарні

eye

761

28.12.2021 11:16

Новини громад

img

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Родинської міської лікарні. На розгляд членів комісії, серед яких заступники Покровського міського голови Маргарита Ідрісова і Костянтин Мілютін та представники галузі охорони здоров`я, пакет документів подала лише одна претендентка – в.о.директора Родинської міської лікарні Олена Добреля.

На початку свого виступу вона ознайомила присутніх з роботою некомерційного підприємства, головними напрямами якого є надання послуг вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в умовах цілодобового та денних стаціонарів населенню м. Родинське та прилеглих селищ, розповіла про структуру закладу та надала перелік обладнання, придбаний для виконання договірних умов з Національною службою здоров’я України. 

«За 2020-2021 рік на понад 4 мільйони гривень були придбані хірургічне та діагностичне обладнання, багатофункціональні ліжка для пацієнтів, стоматологічні установки, рентгенівська система, кисневі концентратори та інше», - зазначила Олена Добреля.

Окрему частину виступу очільниця медзакладу присвятила плану розвитку Родинської лікарні. За словами Олени Добрелі, передбачається створення належних умов для якісного надання планово-відновлювальної медичної допомоги, а саме - облаштування реабілітаційного відділення для пацієнтів після перенесення хвороби COVID-19 та довготривалого перебування громадян з ураженням опорно-рухового апарату.

Таке бачення одноголосно підтримали члени комісії та шляхом голосування затвердили претендентку на посаду головної лікарки Родинської міської лікарні. 

«У нас є три медустанови, які потребують визначення та затвердження головних лікарів: КЛІЛ, Родинська та Покровська міські лікарні. Лише по одній з них претендентом був наданий повний пакет документів. Ми заслухали Олену Добрелю, керівницю, яка за 2 роки значно покращила матеріально-технічну базу закладу. Вона прагне до розвитку лікарні і знає, як його досягти. Як вже наголосила новообрана директорка Олена Добреля, у Родинській міській лікарні ми будемо розвивати реабілітаційний напрямок», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

Протокол засідання: https://pokrovsk-rada.gov.ua/upload/editor/jzDHNbMokLGVfZJ.pdf

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

29

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

42

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію