• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки компанії Метінвест в амбулаторіях Покровська з’явились дитячі куточки

eye

1335

24.12.2021 15:15

Новини громад

img

Для маленьких пацієнтів амбулаторій створили більш комфортні умови очікування прийому лікаря. Завдяки участі у соціальному проєкті «Моє місто» ГО «Платформа спільних дій» три медичних заклади Покровська поповнились спортивними комплексами та дитячими меблями. Яскраві куточки вже облаштовані в амбулаторіях № 3,6 та 10. Придбані ігрові елементи і в амбулаторію №1, але через проведення в установі масштабних ремонтних робіт, їх встановлення поки відкладено. 

Переконатись на власні очі, чи прийшлися до душі малюкам та їхнім батькам такі зміни в організації прийому пацієнтів, до амбулаторії №10 завітали заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова та директорка ЦПМСД Інесса Остряніна. 

«Ми дуже вдячні нашим партнерам – ГО "Покровська платформа спільних дій" і компанії Метінвест - за всебічну підтримку у розвитку як медицини, так і громади в цілому. Особливо приємно, коли втілюються у життя проєкти для наших маленьких мешканців», - зазначила Маргарита Ідрісова.

За словами авторів проєкту, у дитячому куточку кожен з відвідувачів знайде собі заняття до душі: можна полазити на сходинках або з’їхати з гірки, намалювати малюнок чи скласти слова на магнітній дошці.

«Кожного разу наші лікарі спостерігають, як нудьгують дітки з матусями у коридорах медзакладів. Тому ми вирішили взяти участь у конкурсі соціальних проєктів «Моє місто» і при підтримці великого бізнесу трохи їх зайняти. Хочу подякувати усім, хто голосував за наш проєкт, і тим, хто його втілював у життя», - розповіла директорка ЦПМСД Інесса Остряніна. 

Проєкт оснащення дитячих куточків в амбулаторіях став останнім з 28, які цього року були реалізовані ГО «Платформа спільних дій» за фінансової підтримки компанії Метінвест. Загальна сума фінансування склала понад 3 мільйони гривень. 

«Усі проєкти різноманітні і соціально важливі. У даному випадку спільними зусиллями ми створили більш комфортні умови перебування маленьких пацієнтів у медзакладах, аби мінімізувати те тревожне відчуття, яке виникає у дітей перед відвідуванням лікаря. Сподіваюсь, цей проєкт довго служитиме юним мешканцям Покровської громади», - зауважила проєктна менеджерка ГО «Платформа спільних дій» Юлія Лємяскіна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

12

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

24

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

43

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію