• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У палаці культури відбулись передноворічні заходи для малечі пільгових категорій

eye

651

24.12.2021 11:24

RSS

img

Міська влада у співпраці із компанією Метінвест та творчим колективом палацу культури ШУ «Покровське» дарує дітям новорічне диво. У Покровську пройшли святкові ранки для 68 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, які влаштовані під опіку, до прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу. 

Малеча чудово провела час з улюбленими казковими персонажами. 

Від імені керівництва міста привітала дітей та вручила їм солодкі подарунки секретар міської ради Наталія Іваньо: «Всі діти мріють скоріше подорослішати, але не у передноворічні дні. Цей час сповнений вірою в диво, і навіть дорослі повертаються до чарівного світу дитинства. Нехай ця казка триватиме для вас якомога довше. Вітаю вас з прийдешніми святами, нехай здійсняться ваші мрії. Будьте здорові та щасливі!».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

3

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

24

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

43

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію