• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До складних погодних умов - готові: директор БКП Денис Зусмановський

eye

722

23.12.2021 12:46

RSS

img

Сьогодні у Покровську відбулась робоча зустріч міського голови Руслана Требушкіна з керівником КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» та начальником ЖКВ Дмитром Візенковим. Очільник міста оглянув парк техніки та поцікавився рівнем підготовки комунальників до складних погодних умов. 

За словами директора КП «БКП» Дениса Зусмановського, наразі у місті організоване цілодобове чергування бригад, які розчищають та посипають дороги піщано-сольовою сумішшю. Задіяно 20 одиниць техніки, серед якої і новенький піскороздавальний бункер. 

«Це додаткове обладнання, яке дозволить нам економити на паливно-мастильних матеріалах, швидко реагувати на погодні умови. Ширина розкидання посипального матеріалу – до 12 метрів. Тож, до складних погодних умов і боротьби зі снігом ми повністю підготовлені. Хотілось би, звичайно, оновити парк техніки. Будемо звертатись до депутатів з проханням щодо виділення фінансового ресурсу на придбання додаткових одиниць транспорту», - зазначив Денис Зусмановський. 

У ході візиту на підприємство Покровський міський голова додав, що крім нової техніки придбано також близько 2 тонн піску та солі, сумішшю якої і посипають комунальники дороги громади.

«Перший сніг продемонстрував, що КП «БКП» готове до зими і вся техніка в справному стані. Придбаний бункер дасть можливість рідше заїжджати на склад та більше часу працювати на вулицях. Звичайно, на всю громаду техніки не вистачає, тож і надалі будемо займатись питанням щодо придбання додаткових одиниць спецтранспорту», - підбив підсумки зустрічі Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

10

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

24

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

43

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію