• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До складних погодних умов - готові: директор БКП Денис Зусмановський

eye

687

23.12.2021 12:46

RSS

img

Сьогодні у Покровську відбулась робоча зустріч міського голови Руслана Требушкіна з керівником КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» та начальником ЖКВ Дмитром Візенковим. Очільник міста оглянув парк техніки та поцікавився рівнем підготовки комунальників до складних погодних умов. 

За словами директора КП «БКП» Дениса Зусмановського, наразі у місті організоване цілодобове чергування бригад, які розчищають та посипають дороги піщано-сольовою сумішшю. Задіяно 20 одиниць техніки, серед якої і новенький піскороздавальний бункер. 

«Це додаткове обладнання, яке дозволить нам економити на паливно-мастильних матеріалах, швидко реагувати на погодні умови. Ширина розкидання посипального матеріалу – до 12 метрів. Тож, до складних погодних умов і боротьби зі снігом ми повністю підготовлені. Хотілось би, звичайно, оновити парк техніки. Будемо звертатись до депутатів з проханням щодо виділення фінансового ресурсу на придбання додаткових одиниць транспорту», - зазначив Денис Зусмановський. 

У ході візиту на підприємство Покровський міський голова додав, що крім нової техніки придбано також близько 2 тонн піску та солі, сумішшю якої і посипають комунальники дороги громади.

«Перший сніг продемонстрував, що КП «БКП» готове до зими і вся техніка в справному стані. Придбаний бункер дасть можливість рідше заїжджати на склад та більше часу працювати на вулицях. Звичайно, на всю громаду техніки не вистачає, тож і надалі будемо займатись питанням щодо придбання додаткових одиниць спецтранспорту», - підбив підсумки зустрічі Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Наталія Іваньо: маємо забезпечити всебічну підтримку та захист прав малолітніх мешканців громади

23 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Покровської міської ради. 

eye

4

Новини громад

24 квітня 2024 12:00

Мобільна допомога: в старостинських округах громади працюватиме виїзна бригада лікарів

У Покровській громаді постійно працюють над наближенням послуг до населення. Особливу увагу приділяють медичному обслуговуванню місцевих мешканців.

eye

10

Новини громад

24 квітня 2024 10:55

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

29

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію