• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська міська рада: з турботою про воїнів

eye

902

19.12.2021 08:30

RSS

img

У минулому місяці влада Покровська на звернення командира батальйонної групи придбала національні прапори. Передача стягів відбулася напередодні Дня святого Миколая.

Секретар міської ради Наталія Іваньо разом із заступником голови Громадської ради Миколою Ташлицьким привітали військовослужбовців батальйонної групи західного ОТО УНГУ в ОТУ «СХІД» з прийдешнім святом, вручили солодкі подарунки та прапори України. Після офіційної частини Наталія Іваньо запросила присутніх на чаювання до свого кабінету.

«Нам хотілося подарувати нашим воїнам, молодим хлопцям та дівчатам, які знаходяться далеко від своїх домівок, трохи родинного тепла напередодні Дня святого Миколая. - розповіла Наталія Іваньо. - Дуже вдячна Миколі Ташлицькому, який охоче взяв участь у цій ініціативі та забезпечив солодкі подарунки для наших захисників та захисниць».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

19

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

40

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію