• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Денис Зусмановський: ми повністю змінили підхід до вивезення ТБО

eye

904

18.12.2021 10:19

Новини громад

img

Покровський міський голова Руслан Требушкін продовжує проводити робочі наради з керівниками комунальних підприємств міста, під час яких цікавиться результатами роботи за поточний рік та планами комунальників на наступний. Головне завдання – підвищення якості послуг населенню. 

Цього разу очільник міста Руслан Требушкін поспілкувався з директором Багатогалузевого комунального підприємства Денисом Зусмановським. 

Темою зустрічі стало питання збору та вивезення побутового сміття. 

За словами директора КП «БКП» Дениса Зусмановського, у поточному році на оновлення парку техніки, придбання сміттєвих баків єврозразку та проведення реконструкції контейнерних стоянок Покровською міської радою було виділено близько 10 мільйонів гривень: 

«У місті вже встановлено 218 євро-контейнерів, 156 з яких – у мікрорайонах міста. Інші – у центральній частині Покровська. Плануємо оновити стоянки у селищі динасового заводу та біля соціальних установ міста. Ми розробили стратегію розвитку підприємства, тож будемо звертатись до депутатського корпусу з проханням про виділення коштів на її реалізацію», - зазначив Денис Зусмановський.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

9

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

52

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію