• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дієвий діалог: Костянтин Мілютін провів робочу зустріч з фахівцями міського центру зайнятості

eye

844

16.12.2021 11:01

RSS

img

З метою вдосконалення та налагодження більш тісної співпраці заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін зустрівся із представниками служби зайнятості. Обговорили питання взаємодії щодо пошуку спеціалістів, підвищення кваліфікації працюючих фахівців та участі у діючих програмах підтримки місцевих підприємців. 

«Мета нашої зустрічі  - це участь у реалізації інфраструктурних проєктів та укомплектування під них вакансій, - розповіла заступниця директора Покровського міського центру зайнятості Наталія Воробйова - З початку року за допомогою нашого центру знайшли роботу 1283 особи. Працює відділ рекрутингу, на постійній основі ведеться робота з базою резюме.  Хотілося б розуміти потреби міста та запропонувати допомогу в їх забезпеченні». 

За словами заступника Покровського міського голови Костянтина Мілютіна, наразі у місті по різних напрямах розроблено кілька програм, які планується затвердити на найближчій сесії. І тільки тоді з`явиться розуміння щодо подальшої їх реалізації. Також Костянтин Мілютін зупинився на питаннях нестачі у місті деяких спеціалістів: «У міській раді створено відділ екології, але таких фахівців у Покровську дуже складно знайти. Є потреба у робітниках і у підрядних організацій, які виконують у нашому місті реконструкції соціальних об`єктів».

Костянтин Мілютін запропонував представникам Центру зайнятості об`єднати зусилля у пошуку фахівців різних напрямів та провести ще одну зустріч у форматі круглого столу за участю місцевих підприємців. Адже саме від їхньої соціальної відповідальності залежить добробут громади та наповнення її бюджету.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

55

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію