• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дієвий діалог: Костянтин Мілютін провів робочу зустріч з фахівцями міського центру зайнятості

eye

882

16.12.2021 11:01

RSS

img

З метою вдосконалення та налагодження більш тісної співпраці заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін зустрівся із представниками служби зайнятості. Обговорили питання взаємодії щодо пошуку спеціалістів, підвищення кваліфікації працюючих фахівців та участі у діючих програмах підтримки місцевих підприємців. 

«Мета нашої зустрічі  - це участь у реалізації інфраструктурних проєктів та укомплектування під них вакансій, - розповіла заступниця директора Покровського міського центру зайнятості Наталія Воробйова - З початку року за допомогою нашого центру знайшли роботу 1283 особи. Працює відділ рекрутингу, на постійній основі ведеться робота з базою резюме.  Хотілося б розуміти потреби міста та запропонувати допомогу в їх забезпеченні». 

За словами заступника Покровського міського голови Костянтина Мілютіна, наразі у місті по різних напрямах розроблено кілька програм, які планується затвердити на найближчій сесії. І тільки тоді з`явиться розуміння щодо подальшої їх реалізації. Також Костянтин Мілютін зупинився на питаннях нестачі у місті деяких спеціалістів: «У міській раді створено відділ екології, але таких фахівців у Покровську дуже складно знайти. Є потреба у робітниках і у підрядних організацій, які виконують у нашому місті реконструкції соціальних об`єктів».

Костянтин Мілютін запропонував представникам Центру зайнятості об`єднати зусилля у пошуку фахівців різних напрямів та провести ще одну зустріч у форматі круглого столу за участю місцевих підприємців. Адже саме від їхньої соціальної відповідальності залежить добробут громади та наповнення її бюджету.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

7

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

34

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

46

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію