• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дошкільні заклади Покровська забезпечують додатковим запасом питної води

eye

2046

14.12.2021 16:11

RSS

img

У зв`язку із нестабільною якістю води, яку міста Донецької області отримують від компанії «Вода Донбасу», Покровська міська рада прийняла рішення забезпечити питною бутильованою водою дошкільні заклади Покровська. 

За словами заступниці начальника відділу освіти Анастасії Долгої, воду отримає 21 заклад: «Згідно з рекомендаціями Держпродспоживслужби у Донецькій області, наданих через погіршення якості питної води, було прийнято рішення забезпечити заклади дошкільної освіти альтернативним водопостачанням для споживання та приготування їжі. Кожен освітній заклад надав нам свої потреби споживання питної води, за якими розроблено графік її постачання». 

Сьогодні серед тих, кому доставили очищену питну воду, – заклад дошкільної освіти №2 «Росинка», який відвідують 119 вихованців. 

«Ми дуже вдячні за допомогу у вирішенні «питного питання» та за швидке реагування міської влади на існуючу проблему. До цього ми готували їжу на кип`яченій воді. Зараз будемо використовувати очищену», - зауважила керівниця ДНЗ №2 Вікторія Громяк. 

Забезпечення питною водою закладів дошкільної освіти буде проводитись до тих пір, поки ситуація з якістю води не стабілізується.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

46

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

20

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

34

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію