• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вшанували учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

eye

651

14.12.2021 13:30

Новини громад

img

Участь у мітингу взяли представники місцевої влади, духовенство та члени громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

"Сьогодні ми вшановуємо людей, які залишили в ядерному казані своє здоров'я, і зі скорботою згадуємо тих, хто віддав своє життя, захищаючи мільйони людей від невидимої загрози. Від імені Покровської міської ради, від імені всієї громади хочу побажати ліквідаторам, вдовам, їх родинам міцного здоров'я, миру, тепла та затишку в домівках, і щоб ця трагедія ніколи більше не повторилася", - звернулась до присутніх керуюча справами виконкому міської ради Алевтина Жук. 

Разом з настоятелем Свято - Володимирського храму протоієреєм Олегом Циплаковим учасники заходу помолились та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

"У цей день хочеться подякувати тим ліквідаторам, які врятували цей світ. Не тільки тим, хто живе тут, а й по всій країні", - сказав голова Покровської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Віктор Антонов.

Від Покровської міської ради членам Покровської міської організації "Союз Чорнобиль України", учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції вручили подяки та нагороди.

Завершився захід покладанням квітів до пам'ятного знаку та запаленням лампадок.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

8

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

52

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію