• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Послуги без бар’єрів: на сайті ДТЕК Донецькі електромережі діє спеціальний сервіс для людей з порушеннями слуху

eye

626

13.12.2021 19:01

RSS

img

ДТЕК Донецькі електромережі створює необхідні умови та адаптує сервіси під потреби всіх клієнтів, в тому числі з інвалідністю. Компанія запровадила для людей, які мають вади слуху, спеціальну послугу, яка дозволяє отримати консультацію фахівця контакт-центру жестовою мовою.

ДТЕК Донецькі електромережі підлаштовує онлайн-сервіси під потреби якомога ширшого кола клієнтів. Так, громадяни з вадами слуху можуть наживо спілкуватися з фахівцем компанії: ставити запитання, вирішення яких потребує індивідуального підходу, та отримувати консультації щодо послуг компанії. Наразі цим сервісом клієнти компанії вже скористалися 39 разів. 

 

«Ми трансформуємо свій бізнес відповідно до Нової стратегії ДТЕК 2030, заснованої на принципах ESG та відповідальності бізнесу за досягнення цілей сталого розвитку Глобального Договору ООН. Впровадження інклюзивних підходів в обслуговуванні клієнтів – важливий крок на шляху до безбар’єрності в отримуванні послуг для громадян з інвалідністю. Тому ми адаптуємо наші сервіси, щоб вони були зручними для всіх клієнтів. Це відповідає Цілі сталого розвитку №16 «Мир та справедливість». Ми подбали, щоб нашими послугами було зручно користуватися клієнтам з порушеннями слуху. За допомогою спеціальної форми на сайті, громадяни можуть отримати онлайн відео-консультацію жестовою мовою», – зазначив  генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.

 

Послуга працює в режимі 24/7. Для отримання відео-консультації жестовою мовою необхідно:

·       завітати на сайт ДТЕК Донецькі електромережі – https://www.dtek-dem.com.ua;

·       натиснути у правому нижньому куті на іконку блакитного кольору зі схематичним зображенням вуха виконуючи інструкції;

·       отримати консультацію фахівця компанії.

Онлайн сервіс для обслуговування клієнтів з порушеннями слуху є продовженням політики компанії зі створення безбар’єрних клієнтських просторів – фізичних та віртуальних. Оновлюючі власні центри обслуговування, ДТЕК Донецькі електромережі робить їх зручними та доступними для клієнтів з інвалідністю. Тому вони організовані з урахуванням потреб людей на візках. На сьогодні 5 із 18 центрів обслуговування клієнтів компанія обладнала пандусами, оскільки у них були високі пороги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

З палатами та операційними: у Покровську облаштовують лікарню під землею 

В умовах воєнного стану та з загостренням ситуації на Донеччині,  вкрай важливим є питання облаштування укриттів на базі соціально значущих об’єктів.

eye

52

Новини громад

20 травня 2024 18:43

Комфорт та зручність для пасажирів: КП «Покровськавто» продовжує заміну старих зупиночних павільйонів на нові

У Покровську вже не перший місяць активно тривають роботи з оновлення місць очікування громадського транспорту.

eye

42

Громада 1

20 травня 2024 15:30

Волонтерство під час війни: об’єднані зусилля заради Перемоги

Волонтерство під час війни набуло особливого значення, ставши незамінною складовою виживання та підтримки громадян. У цей важкий період волонтери виконують критично важливу роботу, забезпечуючи постачання харчових продуктів, медикаментів, одягу.

eye

32

Новини громад

20 травня 2024 14:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію