• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровський центр реабілітації «Милосердя» отримав нове спортивне спорядження

eye

629

13.12.2021 13:39

RSS

img

У рамках проєкту «Розбудова потенціалу закладів соціальної допомоги» Покровський центр реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» підписав меморандум про взаєморозуміння з відділенням Польської гуманітарної акції благодійного фонду Посмішка.ua.

Впродовж 4 місяців фахівці центру «Милосердя» проходили тренінги та психологічні супервізії. За словами координаторки проєкту від Польської гуманітарної акції Ганни Помогалової, проведені заходи були спрямовані на попередження професійного вигорання. Також проєктом було передбачено фінансову допомогу для матеріально-технічного оснащення закладу. 

«Ми отримали 40 тисяч гривень для придбання нового обладнання. Це орбітрек, 2 роликових масажери, 2 масажні накидки, 2 тренажери-м’ячі голчасті, 2 тренажери міністеп, 6 степ-платформ та спортивне обладнання – обручі, гімнастичні палки, м’ячі, каримати», - розповіла директорка центру «Милосердя» Оксана Потапчук. 

Своєю чергою, начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх та керуюча справами виконкому Алевтина Жук подякували координаторці проєкту за можливість брати участь у подібних програмах, які дозволяють покращувати оснащення соціальних центрів та підвищувати рівень професіоналізму його спеціалістів. 

«Сподіваюсь, що діти із задоволенням будуть займатись на новому спортивному обладнанні, зміцнювати свої силу, волю та витривалість, і отримають гарний настрій», - зауважила Алевтина Жук. 

Для довідки: Проєкт, реалізований у співпраці з Польською гуманітарною акцією, фінансується в рамках програми Польського співробітництва для розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

8

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

52

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію