• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровський центр реабілітації «Милосердя» отримав нове спортивне спорядження

eye

589

13.12.2021 13:39

RSS

img

У рамках проєкту «Розбудова потенціалу закладів соціальної допомоги» Покровський центр реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» підписав меморандум про взаєморозуміння з відділенням Польської гуманітарної акції благодійного фонду Посмішка.ua.

Впродовж 4 місяців фахівці центру «Милосердя» проходили тренінги та психологічні супервізії. За словами координаторки проєкту від Польської гуманітарної акції Ганни Помогалової, проведені заходи були спрямовані на попередження професійного вигорання. Також проєктом було передбачено фінансову допомогу для матеріально-технічного оснащення закладу. 

«Ми отримали 40 тисяч гривень для придбання нового обладнання. Це орбітрек, 2 роликових масажери, 2 масажні накидки, 2 тренажери-м’ячі голчасті, 2 тренажери міністеп, 6 степ-платформ та спортивне обладнання – обручі, гімнастичні палки, м’ячі, каримати», - розповіла директорка центру «Милосердя» Оксана Потапчук. 

Своєю чергою, начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх та керуюча справами виконкому Алевтина Жук подякували координаторці проєкту за можливість брати участь у подібних програмах, які дозволяють покращувати оснащення соціальних центрів та підвищувати рівень професіоналізму його спеціалістів. 

«Сподіваюсь, що діти із задоволенням будуть займатись на новому спортивному обладнанні, зміцнювати свої силу, волю та витривалість, і отримають гарний настрій», - зауважила Алевтина Жук. 

Для довідки: Проєкт, реалізований у співпраці з Польською гуманітарною акцією, фінансується в рамках програми Польського співробітництва для розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

12

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

9

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

24

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію