• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської громади взяли участь у Всеукраїнському форумі місцевого самоврядування

eye

673

13.12.2021 13:30

Новини громад

img

Покровський міський голова Руслан Требушкін, секретар міської ради Наталія Іваньо, місцеві депутати та старости приєднаних територій долучились до участі у Всеукраїнському форумі, присвяченому розвитку громад. 

В онлайн-форматі учасники заходу поспілкувались із керівниками центральних органів влади, народними депутатами та обмінялись досвідом з представниками інших громад України.

За словами очільника Покровської громади Руслана Требушкіна, цей форум став майданчиком для обговорення реформи децентралізації керівниками різних рівнів влади: «Щоб реформа запрацювала і була успішно реалізована, потрібно ще прийняти велику кількість законопроєктів, які б надали механізми вирішення «на місцях» питань наповнення місцевого бюджету, взаємодії міської та державної влади, концепції ринку землі та підтримки місцевих аграріїв». 

«Цей форум ми давно очікували і дуже раді взяти у ньому участь, - зауважила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. – У нас з`явились старости, старостинські округи, передавалось майно і ми працювали за актуальною нормативно-правовою базою, яка сьогодні потребує змін. Сподіваємось, що ті законопроєкти, які є в роботі, спочатку будуть обговорені на місцях, а потім винесені на розгляд депутатів Верховної Ради». 

Всеукраїнський форум місцевого самоврядування «Актуальні питання розвитку громад» був присвячений до Дня місцевого самоврядування. Організатором заходу стала Всеукраїнська асоціація громад у партнерстві з Міністерством розвитку громад та територій України.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

32

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

100

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

27

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію