• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати міської ради розглянули зміни до бюджету та програми соціально-економічного розвитку

eye

1660

13.12.2021 09:31

RSS

img

У Покровську відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики. 

На порядку денному значилося 8 питань, і в першу чергу депутати ознайомилися зі змінами до бюджету коштом  обласного та державного бюджетів.

Передбачається грошова компенсація за житло для дітей-сиріт у сумі 342 тисячі гривень, відшкодування відсоткових ставок за кредитами в рамках регіональної програми з енергозбереження – 1 мільйон 222 тисячі гривень, придбання автомобіля для дитячого будинку сімейного типу родини Кузнєцових на суму 500 тисяч гривень, матеріальна допомога особам з інвалідністю серед учасників АТО та членів їх сімей. Крім того, перерозподіляються кошти, надані в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. 

«По школі №6 зменшується субвенція на 3 млн 600 тисяч гривень, а освітньому закладу №4 ця сума, навпаки, додається. Збільшується фінансування на понад 9 млн гривень для ЗОШ №8 та на понад 3 млн гривень для ЦПМСД. Це ті об`єкти, що реконструюються коштом Європейського інвестиційного банку», - розповів директор Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами міської ради Олександр Добровольський.

Розглянули члени комісії і питання додаткового фінансування відділу освіти на придбання автомобіля, а також донарахування коштів КП «Покровськводоканал» на погашення заборгованості «Воді Донбасу» та КП «Покровськтепломережа» за отриманий газ. 

За словами депутатів, усі питання порядку денного важливі та рекомендовані до розгляду на чергову сесію міської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

19

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію