• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За результатами аналізу якість води у Покровську - у межах норми

eye

1025

10.12.2021 12:20

Новини громад

img

Після занепокоєння мешканців міста щодо появи стороннього запаху води КП "Покровськводоканал» провів позаплановий забір рідини на пробу у лабораторії. За результатами проведеного аналізу, її якість за хімічними та бактеріологічними показниками відповідає санітарним нормам. Про це повідомив директор комунального підприємства Руслан Ліннік.

За його словами, ще на початку тижня у місці забору на річці Сіверський Донець, з якої ми всі отримаємо воду, було виявлено погіршення певних показників. Постачальник вжив додаткових заходів щодо очищення рідини.

«Ми взяли додаткові проби вчора на 9 насосних станціях Покровська. Це було зроблено для підвищення контролю якості води після звернень мешканців міста щодо неприємного запаху, який останнім часом має вода. Аналіз проводила лабораторія Покровського філіалу Донецького обласного центру контролю та профілактики звороб Міністерства охорони здоров'я України. Незначні відхилення від норми виявлено за показником "кольоровість" у 5 пробах, що спострерігалося і раніше", - повідомив Руслан Ліннік. 

Отже воду можна використовувати для побутових потреб. Позапланові дослідження якості води комунальники планують робити і надалі - поки не зникне неприємний запах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

16

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

29

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

76

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію