• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підготовка до сесії триває: депутати міської ради розглянули 20 питань місцевого самоврядування та дотримання законності

eye

1243

10.12.2021 08:40

RSS

img

9 грудня за участю заступника Покровського міського голови Анатолія Зінченка та секретаря міської ради Наталії Іваньо відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів. 

Депутати розглянули проєкти рішень щодо затвердження положень про архівний відділ міської ради і відділ транспорту, ухвалення статутів КП «Покровськводоканал» та «Покровськтепломережа» у новій редакції, а також внесення змін до рішення міської ради від 21 липня поточного року «Про затвердження переліку адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП. 

«Згідно зі змінами, внесеними до Розпорядження Кабміну, до переліку існуючих адмінпослуг додаються додаткові 70, що делеговані органами місцевого самоврядування. Список розширений із 226 до 297 найменувань», - зазначила в.о. директорки Центру адміністративних послуг Ірина Скакун. 

 

Детально обговорили присутні також питання щодо створення комунального підприємства «Покровськ – Агро». Як розповів начальник відділу промисловості та АПК Євген Ієвлєв, головною метою діяльності агропідприємства є розвиток сільського господарства, вирощування сільськогосподарських культур та, у майбутньому, запуск переробної діяльності.

 «Сьогодні ми маємо близько 300 гектарів землі, які вже можна опрацьовувати. Крім того, було виявлено ще 350 га, які використовувалися з порушенням цільового призначення. Цей факт є однією з підстав розірвання договору оренди та передачі землі до власності громади», - зазначив Євген Ієвлєв. 

Серед іншого депутати заслухали доповіді начальника ЖКВ Дмитра Візенкова щодо списання багатоквартирних будинків з балансу та реорганізацію КП «Центр єдиного замовника», прохання від Управління капітального будівництва про делегування функцій замовника та інші питання, які після ретельного опрацювання у комісіях будуть винесені на чергову сесію міської ради.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На пішохідних переходах Покровська встановлюють нові знаки

Працівники КП «Покровськавто» встановили нові дорожні знаки, які мають обрамлення, покрите жовтою фарбою.

eye

0

Громада 1

29 березня 2024 15:21

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

32

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

21

Громада 1

29 березня 2024 13:41

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію