• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підготовка до сесії триває: депутати міської ради розглянули 20 питань місцевого самоврядування та дотримання законності

eye

1299

10.12.2021 08:40

RSS

img

9 грудня за участю заступника Покровського міського голови Анатолія Зінченка та секретаря міської ради Наталії Іваньо відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів. 

Депутати розглянули проєкти рішень щодо затвердження положень про архівний відділ міської ради і відділ транспорту, ухвалення статутів КП «Покровськводоканал» та «Покровськтепломережа» у новій редакції, а також внесення змін до рішення міської ради від 21 липня поточного року «Про затвердження переліку адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП. 

«Згідно зі змінами, внесеними до Розпорядження Кабміну, до переліку існуючих адмінпослуг додаються додаткові 70, що делеговані органами місцевого самоврядування. Список розширений із 226 до 297 найменувань», - зазначила в.о. директорки Центру адміністративних послуг Ірина Скакун. 

 

Детально обговорили присутні також питання щодо створення комунального підприємства «Покровськ – Агро». Як розповів начальник відділу промисловості та АПК Євген Ієвлєв, головною метою діяльності агропідприємства є розвиток сільського господарства, вирощування сільськогосподарських культур та, у майбутньому, запуск переробної діяльності.

 «Сьогодні ми маємо близько 300 гектарів землі, які вже можна опрацьовувати. Крім того, було виявлено ще 350 га, які використовувалися з порушенням цільового призначення. Цей факт є однією з підстав розірвання договору оренди та передачі землі до власності громади», - зазначив Євген Ієвлєв. 

Серед іншого депутати заслухали доповіді начальника ЖКВ Дмитра Візенкова щодо списання багатоквартирних будинків з балансу та реорганізацію КП «Центр єдиного замовника», прохання від Управління капітального будівництва про делегування функцій замовника та інші питання, які після ретельного опрацювання у комісіях будуть винесені на чергову сесію міської ради.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію