• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Якість питної води у Покровську – під контролем

eye

1111

09.12.2021 12:08

RSS

img

КП «Покровськводоканал» після скарг жителів на неприємний запах питної води зробив позачерговий відбір проб рідини на 9 насосних станціях, що розташовані на території міста. 

Як повідомив директор підприємства Руслан Ліннік, протягом двох діб Покровський контакт-центр зареєстрував 14 звернень від громадян щодо якості водопровідної води. 8 грудня у відповідь на звернення водоканалу Покровське РВУ «Компанії «Вода Донбасу» надала роз’яснення, що якість води погіршилася у місці забору воду з річки Сіверський Донець в районі м. Ізюм і наразі технологічний режим роботи фільтрувальних станцій компанії був скорегований, аби довести якість питної води до вимог ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

 «КП «Покровськводоканал» отримує уже готову до споживання питну воду і не має технологічної можливості її доочищувати. Тим не менше, ми тримаємо ситуацію під контролем. Незважаючи на те, що 7 грудня ми отримали результати чергового аналізу якості питної води, сьогодні було прийнято рішення зробити додатковий забір проб. Ми маємо переконатись у тому, що застосовані «Водою Донбасу» заходи дозволяють підтримувати якість води на належному рівні. Про результати досліджень, які плануємо отримати вже завтра, обов’язково проінформуємо громадськість», - зазначив Руслан Ліннік. 

Раніше з такою ж ситуацією зіткнулися інші міста Донецької області: Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

47

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

20

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

34

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію