• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розглядають можливість відновлення кінотеатру «Мир»

eye

848

08.12.2021 16:53

RSS

img

Рішенням чергової сесії Покровської міської ради від 21.04.2021 року кінотеатр «Мир» було включено до переліку об`єктів, які підлягають приватизації, а далі й відновлення. Останнім часом ця тема не полишала топ-обговорень мешканців міста. Тож сьогодні подальшу долю об`єкту культури депутати обговорили під час засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.

 За словами начальника Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Олександра Добровольського, через невиплату заробітної плати колишнім працівникам парку культури та відпочинку, наразі кінотеатр перебуває під арештом.


«Ми дослухались до думки депутатів та наших мешканців щодо необхідності відновлення кінотеатру. У наступному році плануємо завершити процедуру виключення його з реєстру боржників, а поки треба привести у відповідність землевпорядну документацію і рухатись далі. Який це буде проєкт – говорити зарано, але він має отримати такий вигляд, який вдало поєднається з загальною концепцією реставрації історичної частини міста, - зазначив Олександр Добровольський під час засідання комісії.


Під час розгляду інших питань порядку денного було зазначено, що наразі розробляється положення, яке регламентує процедуру встановлення гаражів, а також тимчасових споруд.

Крім того, під час засідання депутати розглянули питання щодо приватизації земельних ділянок, надання дозволів на їх користування, затвердження проєктів землеустрою та продовження договорів оренди.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

14

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

23

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію