• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розглядають можливість відновлення кінотеатру «Мир»

eye

898

08.12.2021 16:53

RSS

img

Рішенням чергової сесії Покровської міської ради від 21.04.2021 року кінотеатр «Мир» було включено до переліку об`єктів, які підлягають приватизації, а далі й відновлення. Останнім часом ця тема не полишала топ-обговорень мешканців міста. Тож сьогодні подальшу долю об`єкту культури депутати обговорили під час засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.

 За словами начальника Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Олександра Добровольського, через невиплату заробітної плати колишнім працівникам парку культури та відпочинку, наразі кінотеатр перебуває під арештом.


«Ми дослухались до думки депутатів та наших мешканців щодо необхідності відновлення кінотеатру. У наступному році плануємо завершити процедуру виключення його з реєстру боржників, а поки треба привести у відповідність землевпорядну документацію і рухатись далі. Який це буде проєкт – говорити зарано, але він має отримати такий вигляд, який вдало поєднається з загальною концепцією реставрації історичної частини міста, - зазначив Олександр Добровольський під час засідання комісії.


Під час розгляду інших питань порядку денного було зазначено, що наразі розробляється положення, яке регламентує процедуру встановлення гаражів, а також тимчасових споруд.

Крім того, під час засідання депутати розглянули питання щодо приватизації земельних ділянок, надання дозволів на їх користування, затвердження проєктів землеустрою та продовження договорів оренди.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

13

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

29

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

74

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію