• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Дня місцевого самоврядування у Покровську відбувся урочистий захід

eye

974

07.12.2021 17:36

Новини громад

img

Сьогоднішнє свято об’єднало людей активної життєвої позиції, лідерів, котрі дбають про розвиток Покровської громади. Саме з таких слів розпочав свій виступ Покровський міський голова Руслан Требушкін: «Саме від вашої щоденної праці, від того, як ви спілкуєтесь з людьми та вирішуєте питання, з якими вони звертаються у різні структури, залежить спільний настрій нашої громади. Дякую усім вам! Бажаю миру, добра та злагоди». 

 

З нагоди свята кращим представникам органів місцевого самоврядування очільник міста вручив грамоти від Донецької обласної державної адміністрації. 

Як зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, День місцевого самоврядування – це свято не лише представників місцевої влади та депутатів. Це свято небайдужих громадян, активних виборців: «Я завжди вважаю себе причетною до цього свята, як активна людина з громадською позицією, депутат 5 скликань і в цьому році - вже як посадовець. Бажаю усім міцного здоров`я, успіхів, натхнення. Нехай професіоналізм представників органів місцевого самоврядування завжди служить на благо мешканців нашої громади». 

 

Від Покровської міської ради Наталія Іваньо вручила своїм колегам та колежанкам грамоти та подяки.

Слова вдячності за самовіддану працю та найщиріші побажання лунали сьогодні і від керуючої справами виконкому Алевтини Жук. 

Святкового настрою додали вихованці та викладачі музичної школи імені Д.Леонтовича, танцювальний колектив бального танцю «Едельвейс» та танцювальний колектив «Шанталь», які дарували присутнім свої творчі номери.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

29

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

42

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію