• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Дня місцевого самоврядування у Покровську відбувся урочистий захід

eye

1008

07.12.2021 17:36

Новини громад

img

Сьогоднішнє свято об’єднало людей активної життєвої позиції, лідерів, котрі дбають про розвиток Покровської громади. Саме з таких слів розпочав свій виступ Покровський міський голова Руслан Требушкін: «Саме від вашої щоденної праці, від того, як ви спілкуєтесь з людьми та вирішуєте питання, з якими вони звертаються у різні структури, залежить спільний настрій нашої громади. Дякую усім вам! Бажаю миру, добра та злагоди». 

 

З нагоди свята кращим представникам органів місцевого самоврядування очільник міста вручив грамоти від Донецької обласної державної адміністрації. 

Як зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, День місцевого самоврядування – це свято не лише представників місцевої влади та депутатів. Це свято небайдужих громадян, активних виборців: «Я завжди вважаю себе причетною до цього свята, як активна людина з громадською позицією, депутат 5 скликань і в цьому році - вже як посадовець. Бажаю усім міцного здоров`я, успіхів, натхнення. Нехай професіоналізм представників органів місцевого самоврядування завжди служить на благо мешканців нашої громади». 

 

Від Покровської міської ради Наталія Іваньо вручила своїм колегам та колежанкам грамоти та подяки.

Слова вдячності за самовіддану працю та найщиріші побажання лунали сьогодні і від керуючої справами виконкому Алевтини Жук. 

Святкового настрою додали вихованці та викладачі музичної школи імені Д.Леонтовича, танцювальний колектив бального танцю «Едельвейс» та танцювальний колектив «Шанталь», які дарували присутнім свої творчі номери.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

13

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

29

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

74

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію