• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Привітання з Днем місцевого самоврядування

eye

1354

07.12.2021 10:00

RSS

img

Шановні працівники Покровської міської ради, її виконавчого комітету, посадові особи, старости, депутати всіх рівнів, члени виконавчого комітету та ветерани місцевого самоврядування!

Прийміть вітання з нагоди професійного свята!

Самоврядування - традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

Дякуємо всім представникам місцевого самоврядування за сили, розум і талант, які ви вкладаєте у свою щоденну роботу, за бажання бачити нашу громаду кращою, успішнішою та комфортнішою. 

Бажаємо усім, хто працює на благо нашої громади, нових досягнень та подальших здобутків, міцного здоров'я, наснаги і терпіння,  твердості духу та впевненості у власних силах. 

Зі святом!

 

Нас вітають:

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

16

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

29

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

76

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію