• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ДТЕК Донецькі електромережі забезпечує стабільне електропостачання для хворих на COVID-19

eye

597

06.12.2021 19:53

RSS

img

ДТЕК Донецькі електромережі розуміє важливість стабільного електрозабезпечення лікарень для хворих на COVID-19. Ми ініціювали перевірку електрообладнання, що живить 30 медичних закладів. У 12 установах охорони здоров’я ми усунили на електричному обладнанні потенційні ризики аварійного відключення електроенергії. Також компанія коригує графіки планових робіт для клієнтів, що підключені до кисневих концентраторів в домашніх умовах. 

 «ДТЕК – надійний партнер суспільства. Безперебійне електропостачання медичних установ в умовах протидії розповсюдженню COVID-19 – одне з основних завдань наших підприємств. Наші фахівці провели ремонтні роботи на електролініях та підстанціях, забезпечили резервні джерела живлення, де це було необхідно, розчистили лінії електропередач від зелених насаджень, щоб зменшити ймовірність аварійності для 12 лікарень. Це вже друга перевірка, яку ініціювала компанія від початку пандемії задля уникнення аварійного відключення електроенергії у медичних закладах з ліжками інтенсивної терапії. Загалом наші фахівці перевірили електромережі, які живлять 30 опорних баз для лікування COVID-19», – повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.

Так, роботи було проведено для 7 лікарень в Покровському районі, 3  – Бахмутському, 1 – Краматорському, та 1 лікарні у Волноваському районах. Станом на листопад 2021 року електромережі в управлінні ДТЕК Донецькі електромережі повною мірою відповідають технічним нормам якості електропостачання. Однак безперебійність подачі світла в медустановах також залежить від справності внутрішньолікарняних мереж. Просимо керівників медичних установ відповідально поставитися до обстеження внутрішніх електромереж та, у разі виявлення, оперативно усунути несправності на устаткуванні. 

Разом з тим, через нову хвилю пандемії в медзакладах бракує місць для лікування хворих у тяжкому стані. Тих, кому не вистачило ліжка в медичному закладі, підключають до кисневих концентраторів вдома. Розуміючи цю ситуацію,  ДТЕК Донецькі електромережі коригує графіки планових робіт за адресами, де проживають тяжкохворі підключені до кисневих концентраторів. 

«Ми усвідомлюємо, що для тяжкохворих, під'єднаних  до медичного обладнання в домашніх умовах, стабільне постачання електроенергії – на вагу життя. Саме тому ми тимчасово змінюємо наші графіки планових ремонтів за адресами, де люди потребують безперебійного електропостачання, – зазначив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. – Планові ремонти – важлива складова нашої роботи. Ми їх проводимо, щоб покращувати стан мереж і запобігати аварійним відключенням електроенергії. Наразі ж ми коригуємо наші бізнес-процеси, що незручно для компанії, але життєво необхідно для людей».

ДТЕК Донецькі електромережі наразі самостійно збирає адреси хворих, що потребують безперебійної подачі світла. Ми запрошуємо до співпраці лікарні, міські та обласні адміністрації, благодійні та громадські організації, що володіють інформацією про хворих, що приєднані до концентраторів вдома. 

Для зв’язку з компанією з питань такої співпраці запрошуємо організації заповнити зручну форму на сайті ДТЕК Донецькі електромережі

ДТЕК Донецькі електромережі звертається до органів місцевого самоврядування з проханням сприяти розповсюдженню даної інформації через профільні служби Донецької області серед медичних закладів, благодійних та громадських організацій, що володіють інформацією про хворих, що приєднані до концентраторів вдома.

     

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію