• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Студенти Покровська отримали депутатську подяку

eye

1262

06.12.2021 16:59

RSS

img

Депутатка Покровської міської ради від ПП «Порядок» Юлія Гуріненко висловила вдячність студентам ДонНТУ за активну участь у створенні скверу «Сімейний» у мікрорайоні «Лазурний». 

Перетворення пустиря на зелену зону почалося два роки тому. Тоді завдяки перемозі у конкурсі проєктів «Моє місто», ініційованому ГО «Покровська платформа спільних дій» за підтримки компанії Метінвест, тут була прокладена алея, встановлені лавки і урни, висаджені рослини. 

Цього року, з новою перемогою у конкурсі соціальних ініціатив, озеленення продовжилося. Ініціаторка проєкту, депутатка Покровської міської ради Юлія Гуріненко разом зі студентами ДонНТУ, представниками Громадської ради, БФ «Надія», профспілкового комітету ШУ «Покровське» і житлово-комунального відділу, а також співробітниками ДПРЗ-9 у два етапи висадили хвойні дерева, катальпи та декоративні кущі, встановили паркові елементи. 

«Я щаслива, що у нашому місті живе активна небайдужа молодь. Дякую вам за вашу громадську позицію, ентузіазм і завзятість, неоціненне прагнення зробити громаду яскравою та квітучою. Разом ми зробили великий внесок у майбутнє Покровська. Результат нашої праці радуватиме жителів та гостей міста ще багато років», - зазначила Юлія Гуріненко.

Депутатські подяки за активність та небайдужість отримали 10 студентів ДонНТУ.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

46

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

20

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

34

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію