• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відзначили День Збройних Сил України та День волонтера

eye

924

06.12.2021 16:18

RSS

img

З нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України та Дня волонтера у Центрі творчості та дозвілля Покровська відбувся урочистий захід, на який завітали керівництво міста, військовослужбовці та духовенство. 

Присутніх у залі привітали військовий капелан 66-го мобільного шпиталю Іван Василенко та заступник Покровського міського голови Микола Шабельник. 

«День Збройних сил України – це одне з державних свят, яке підтверджує нашу незалежність. Цей день ми повинні святкувати відкрито, щоб усі бачили, що українські війська знаходяться у боєздатності та завжди готові боронити кордони нашої держави. Ми маємо подякувати кожному, хто стоїть на захисті цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Українським воїнам ми дякуємо за те, що в нашому цивільному житті маємо змогу навчатися, працювати, піклуватися про родини, мирно розбудовувати нашу країну. Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій», - зазначив Микола Шабельник. 

За вірну службу та з нагоди 30-ї річниці ЗСУ військовослужбовці були нагороджені грамотами та подяками від Покровської міської ради. 

Долучився до привітань цього дня і військовий комісар Покровсько-Ясинуватського ОМТЦК та СП підполковник Ігор Валяєв: «Збройні сили та наша держава – це моноліт, єдиний та неподільний. Без сильної армії немає сильної, незалежної держави. Тому бажаю особовому складу Покровського територіального центру комплектування та усім військовослужбовцям міцного здоров`я, щастя, добробуту та мирного неба над головою», - побажав військовий комісар. 

Під час святкового заходу згадували не лише героїв, які нині захищають рідну землю, а й тих, хто поклав своє життя заради свободи України. Їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

Упродовж всього концерту свою творчість військовослужбовцям дарували вихованці музичної школи імені Д. Леонтовича.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

10

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію