• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Покровський міський голова Руслан Требушкін: У кожній квартирі має бути тепло

eye

1051

04.12.2021 18:16

RSS

img

Покровській міський голова Руслан Требушкін провів робочу зустріч з директором КП «Покровськтепломережа» Максимом Батенко, під час якої були обговорені питання роботи підприємства зі скаргами від місцевих мешканців на низьку температуру у квартирах. 

За словами очільника міста, до контактного центру надходять заявки щодо порушення температурного режиму в окремих квартирах міських багатоповерхівок. Наразі таких звернень 6. 
У свою чергу Максим Батенко доповів, що кожне звернення розглядається окремо. Створюється спеціальна комісія, яка виїжджає на місце, робить заміри та приймає заходи щодо вирішення проблемного питання.

Під час зустрічі керівник комунального підприємства також доповів про готовність котелень до низьких температур повітря та реагування на аварійні ситуації. 

«За літній період ми виконали великий обсяг ремонтних та підготовчих робіт. Депутатським корпусом було виділено з міського бюджету близько 15 мільйонів гривень, за які ми придбали запірну арматуру, труби та провели ревізію котлів. Сподіваюсь, що цієї зими опалювальний сезон пройде без аварій і в кожній квартирі буде тепло та затишно», - зауважив директор КП «Покровськтепломережа» Максим Батенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

12

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

29

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

74

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію