• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Покровський міський голова Руслан Требушкін: У кожній квартирі має бути тепло

eye

1022

04.12.2021 18:16

RSS

img

Покровській міський голова Руслан Требушкін провів робочу зустріч з директором КП «Покровськтепломережа» Максимом Батенко, під час якої були обговорені питання роботи підприємства зі скаргами від місцевих мешканців на низьку температуру у квартирах. 

За словами очільника міста, до контактного центру надходять заявки щодо порушення температурного режиму в окремих квартирах міських багатоповерхівок. Наразі таких звернень 6. 
У свою чергу Максим Батенко доповів, що кожне звернення розглядається окремо. Створюється спеціальна комісія, яка виїжджає на місце, робить заміри та приймає заходи щодо вирішення проблемного питання.

Під час зустрічі керівник комунального підприємства також доповів про готовність котелень до низьких температур повітря та реагування на аварійні ситуації. 

«За літній період ми виконали великий обсяг ремонтних та підготовчих робіт. Депутатським корпусом було виділено з міського бюджету близько 15 мільйонів гривень, за які ми придбали запірну арматуру, труби та провели ревізію котлів. Сподіваюсь, що цієї зими опалювальний сезон пройде без аварій і в кожній квартирі буде тепло та затишно», - зауважив директор КП «Покровськтепломережа» Максим Батенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

19

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

23

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

63

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію