• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Цінності гуртування та колективних дій

eye

317

23.11.2021 16:04

RSS

img

Велич океану створюється гуртуванням малих крапель. Гуртуймося й ми.

 

 #СхідМожливостей #USAID #ІМР #країнаДобросусідства #будьдобримсусідом

 

Програма «Добрі сусіди – одна країна» спрямована на створення добросусідських відносин та підвищення громадянської культури шляхом мобілізації громадянської активності в багатоквартирному житловому секторі (ОСББ, співвласники багатоквартирних будинків (ББ), мешканці ББ тощо), розвитку суспільної довіри, залучення громадян, що проживають у ББ, до громадянських ініціатив в Донецькій і Луганській областях. Зокрема цільовими містами грантової діяльності є Бахмут, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Лисичанськ, Маріуполь, Покровськ, Попасна, Рубіжне, Сватове, Сєвєродонецьк, Слов'янськ, Станиця Луганська, Старобільськ і Торецьк.

Завданнями діяльності є такі:

  • забезпечити поліпшення залучення громадян до громадського життя міст та побудувати надійні партнерства між ОМС, ОСББ, НУО та громадянами

  • сприяти розвитку культури добросусідства та громадянської культури в Луганській та Донецькій областях, що продемонструє всій Україні переваги і можливості об’єднання громадян у групи і коаліції;

  • посилити взаємодію громадян із групами громадянського суспільства.

У рамках цієї грантової діяльності ІМР: 1) проведе всеохопну інформаційно-роз’яснювальну кампанію для промоції добросусідства; 2) організує навчальну кампанію для співвласників ББ та голів ОСББ; 3) проведе навчальну кампанію для ОМС; 4) надасть консультативну та менторську підтримку ОСББ та ініціативним групам; 5) стимулюватиме започаткування НУО та АОСББ; 6) утілить кампанію для обміну досвідом між ОСББ; 7) проведе кампанію з мобілізації співвласників ББ; 8) реалізує кампанію для інституціоналізації діалогу між ОСББ та ОМС; 9) організовуватиме кампанії з адвокації, лобіювання змін до законодавства, захисту інтересів співвласників ББ.

У ході виконання грантової діяльності ІМР керуватиметься нормами міжнародного та українського законодавства щодо гендерної рівності та інклюзивності. З огляду на ситуацію, що склалася у Донецькій та Луганській областях в останні роки, ІМР використовуватиме підхід, спрямований на попередження конфліктів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

27

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

67

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

30

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію