• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Дня людей з інвалідністю у центрі «Милосердя» відбувся святковий захід

eye

1490

03.12.2021 13:59

RSS

img

У Покровському центрі реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» 3 грудня було по-особливому святково: діти співали, танцювали, читали вірші, а також приймали вітання від почесних гостей. 

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю у заклад завітали  Покровський міський голова Руслан Требушкін та начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

Очільник міста відзначив творчі здібності вихованців центру. А для їх подальшого розвитку і проведення більш цікавих занять вручив колективу «Милосердя» сертифікат від Покровської міської ради на отримання сучасного мультимедійного обладнання: «Сподіваємось, що цей подарунок стане вам у пригоді, і кожен день вихованців Центру буде проходити ще більш насичено, цікаво та з користю». 

Сьогодні Центр «Милосердя» відвідують 35 дітей різного віку і з різними проблемами зі здоров’ям. За словами керівниці центру Оксани Потапчук, нове обладнання відкриє додаткові можливості у проведенні ефективної реабілітації та адаптації дітей.

Аби продемонструвати усі переваги сучасних технологій, Покровський міський голова Руслан Требушкін взяв участь в інтерактивній грі з вихованцями закладу. Діти залюбки виконували завдання, за що також отримали подарунки – корисні фрукти та ланч-бокси.

«Інтерактивна дошка гармонійно доповнила новенький комп’ютерний клас, який днями з’явився у нашому центрі завдяки перемозі у конкурсі соціальних проєктів «Моє місто», ініційованому ГО «Покровська платформа спільних дій» за підтримки компанії Метінвест. Дякуємо усім нашим друзям, хто завжди допомагає особливим діткам», - зазначила директорка Центру реабілітації осіб з інвалідністю Оксана Потапчук.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

15

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

23

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію