• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В одній із багатоповерхівок Покровська стався вибух газу

eye

715

02.12.2021 14:24

RSS

img

Сьогодні в обідній час стався вибух газу у двокімнатній квартирі на дев'ятому поверсі будинку №41, що у мікрорайоні «Південний. 

За інформацією рятувальників, які відразу прибули на місце пригоди, у квартирі на момент вибуху перебував її 36-річний господар. Чоловік отримав незначні опіки рук. Наразі постраждалого доставлено до Покровської КЛІЛ. Вибуховою хвилею у приміщенні знищено два віконні та один дверний блоки. Крім того, пошкоджено 2 міжкімнатні та 1 міжквартирну стіну. Загрози вибуху та руйнування опорних конструкцій будинку немає. 

«Протягом 10 хвилин після вибуху на місце прибули усі керівники комунальних установ міста. Перевірили цілісність систем водо- та теплопостачання житлового будинку. При обстеженні було виявлення пошкодження сумісної стіни сусідньої квартири. Вона не опорна. Очікуємо підрядника, який прорахує вартість ремонтних робіт.  Інспектори самоорганізації населення обійшли усі квартири будинку, перевірили наявність води, тепла та світла. Усі внутрішні мережі не пошкоджено, комунальні послуги надаються у повному обсязі, окрім газопостачання, від якого відключений увесь будинок», - розповів начальник житлово-комунального відділу Покровської міської ради Дмитро Візенков.  

Медики у свою чергу перевіряють, чи є у постраждалого господаря квартири опік дихальних шляхів.  Чоловіка госпіталізовано до хірургічного відділення КЛІЛ. Про це повідомив очільник лікарні Юрій Бородін.

На місці надзвичайної пригоди працює слідчо-оперативна група. За попередніми даними, причиною вибуху могло стати нехтування правилами безпеки під час внесення технічних змін у систему автономного газового опалення. Господар квартири робив це самостійно, без залучення фахівців газової служби. 

Остаточні висновки щодо причини надзвичайної пригоди встановить слідство.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

15

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

29

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

74

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію