• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В одній із багатоповерхівок Покровська стався вибух газу

eye

687

02.12.2021 14:24

RSS

img

Сьогодні в обідній час стався вибух газу у двокімнатній квартирі на дев'ятому поверсі будинку №41, що у мікрорайоні «Південний. 

За інформацією рятувальників, які відразу прибули на місце пригоди, у квартирі на момент вибуху перебував її 36-річний господар. Чоловік отримав незначні опіки рук. Наразі постраждалого доставлено до Покровської КЛІЛ. Вибуховою хвилею у приміщенні знищено два віконні та один дверний блоки. Крім того, пошкоджено 2 міжкімнатні та 1 міжквартирну стіну. Загрози вибуху та руйнування опорних конструкцій будинку немає. 

«Протягом 10 хвилин після вибуху на місце прибули усі керівники комунальних установ міста. Перевірили цілісність систем водо- та теплопостачання житлового будинку. При обстеженні було виявлення пошкодження сумісної стіни сусідньої квартири. Вона не опорна. Очікуємо підрядника, який прорахує вартість ремонтних робіт.  Інспектори самоорганізації населення обійшли усі квартири будинку, перевірили наявність води, тепла та світла. Усі внутрішні мережі не пошкоджено, комунальні послуги надаються у повному обсязі, окрім газопостачання, від якого відключений увесь будинок», - розповів начальник житлово-комунального відділу Покровської міської ради Дмитро Візенков.  

Медики у свою чергу перевіряють, чи є у постраждалого господаря квартири опік дихальних шляхів.  Чоловіка госпіталізовано до хірургічного відділення КЛІЛ. Про це повідомив очільник лікарні Юрій Бородін.

На місці надзвичайної пригоди працює слідчо-оперативна група. За попередніми даними, причиною вибуху могло стати нехтування правилами безпеки під час внесення технічних змін у систему автономного газового опалення. Господар квартири робив це самостійно, без залучення фахівців газової служби. 

Остаточні висновки щодо причини надзвичайної пригоди встановить слідство.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

27

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

32

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

33

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію