• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Жителі Покровської громади, згідно з рішенням уряду, мають платити за тепло у під’їздах

eye

1189

01.12.2021 11:43

RSS

img

Новою постановою Кабміну затверджено методику, що зобов'язує місцеві тепломережі робити нарахування за обігрів місць загального користування. Платіжки за опалення під’їздів отримають і ті мешканці, які мають автономне опалення. 

Про нові методи нарахування в прямому ефірі одного з місцевих телеканалів розповів директор КП «Покровськтепломережа» Максим Батенко: «Для квартир з автономним опаленням нарахування складе 10-20% від плати за тепло для такої ж квартири, що обігрівається КП «Покровськтепломережа». Відсоток залежить від поверховості будинку: якщо 1-поверховий будинок – 20%, 5-поверховий – 12%, 6-поверховий та вище – 10%». Втім, суми нарахувань, як зауважив Максим Батенко, залежатимуть також від показників дотримання температурного режиму. 

Також керівник комунального підприємства зазначив, що з листопада поточного року, згідно з постановою уряду, вводиться абонентська плата. Вона становитиме 15 гривень з квартири для жителів будинків з лічильником і 9 гривень – для мешканців багатоповерхівок, де прилад обліку тепла відсутній. Але це не додаткова платня.

«Раніше це була одна зі складових тарифу на теплопостачання. Відтепер це нарахування винесли в окремий платіж. У цю суму (9 або 15 гривень) закладені заробітна плата працівників КП «Покровськтепломережа», ремонт та перевірка лічильника», - зазначив Максим Батенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

27

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

67

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

30

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію