• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Працевлаштування осіб з інвалідністю

eye

588

29.11.2021 10:54

RSS

img

В рамках проведення загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю 24 листопада 2021 року в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області в режимі «online» на платформі Zoom за участю  роботодавців та соціальних партнерів  було проведено інформаційний семінар з питань організації працевлаштування осіб з інвалідністю. Захід відбувся до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається в Україні 3 грудня.  

Головною незмінною метою служби зайнятості є сприяння  працевлаштуванню осіб з інвалідністю. Фахівці служби роблять  все можливе, щоб особи даної категорії могли знайти собі роботу, яка відповідає їх здібностям та фізичним можливостям шляхом орієнтації на самозайнятість, у разі потреби – організації професійного навчання під конкретне замовлення роботодавця, можливість отримання компенсації єдиного соціального внеску за працевлаштованих осіб даної категорії на новостворені робочі місця, а також психологічної підтримки у вигляді тренінгів та семінарів.

Роботодавці в ході зустрічі мали можливість отримати відповіді на питання, які потребують першочергового вирішення. 

Такі заходи покликані формувати позитивний соціальний настрій, сприяти працевлаштуванню та адаптації до сучасних ринкових умов осіб даної категорії. Центр зайнятості і надалі планує проводити спільні заходи разом із соціальними партнерами, громадськими організаціями та роботодавцями.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

16

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

24

Громада 1

28 березня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію