• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Працевлаштування осіб з інвалідністю

eye

623

29.11.2021 10:54

RSS

img

В рамках проведення загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю 24 листопада 2021 року в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області в режимі «online» на платформі Zoom за участю  роботодавців та соціальних партнерів  було проведено інформаційний семінар з питань організації працевлаштування осіб з інвалідністю. Захід відбувся до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається в Україні 3 грудня.  

Головною незмінною метою служби зайнятості є сприяння  працевлаштуванню осіб з інвалідністю. Фахівці служби роблять  все можливе, щоб особи даної категорії могли знайти собі роботу, яка відповідає їх здібностям та фізичним можливостям шляхом орієнтації на самозайнятість, у разі потреби – організації професійного навчання під конкретне замовлення роботодавця, можливість отримання компенсації єдиного соціального внеску за працевлаштованих осіб даної категорії на новостворені робочі місця, а також психологічної підтримки у вигляді тренінгів та семінарів.

Роботодавці в ході зустрічі мали можливість отримати відповіді на питання, які потребують першочергового вирішення. 

Такі заходи покликані формувати позитивний соціальний настрій, сприяти працевлаштуванню та адаптації до сучасних ринкових умов осіб даної категорії. Центр зайнятості і надалі планує проводити спільні заходи разом із соціальними партнерами, громадськими організаціями та роботодавцями.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

77

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

22

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію