• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Порушив – заплати! У Покровську штрафуватимуть за порушення Правил благоустрою

eye

1002

26.11.2021 15:45

Новини громад

img

При інспектуванні території Покровська співробітники житлово-комунального відділу виявили порушення при проведенні земляних робіт.

«Ми помітили, що поблизу одного з торговельних центрів проводяться роботи. Звернулися до виконавців, аби ті показали дозвіл на їх проведення, але у них такого не виявилося. Цей документ - обов’язковий, отримати його у ЦНАПі не складно. Необхідно надати заяву, схему проведення робіт і після цього отримати лист погодження, аби не порушити різні комунікації. Діє дозвіл впродовж року», - зауважила начальниця відділу благоустрою ЖКВ Олена Волинець.

Відмовилися робітники і представитися. Тож співробітники муніципальної служби правопорядку, які були у рейді разом із представниками ЖКВ, викликали поліцію для встановлення особи порушників.

«Було порушено п. 5.9 Правил благоустрою міста. Згідно зі ст. 152 АК України (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), за це передбачено штраф від 340 до 1360 гривень. Зараз встановимо особи порушників, складемо адмінпротокол і передамо його на розгляд комісії, яка визначиться із сумою штрафу», - зауважив заступник начальника КП «Муніципальна служба правопорядку» Віталій Рябов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

15

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

49

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

73

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію