• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Порушив – заплати! У Покровську штрафуватимуть за порушення Правил благоустрою

eye

1044

26.11.2021 15:45

Новини громад

img

При інспектуванні території Покровська співробітники житлово-комунального відділу виявили порушення при проведенні земляних робіт.

«Ми помітили, що поблизу одного з торговельних центрів проводяться роботи. Звернулися до виконавців, аби ті показали дозвіл на їх проведення, але у них такого не виявилося. Цей документ - обов’язковий, отримати його у ЦНАПі не складно. Необхідно надати заяву, схему проведення робіт і після цього отримати лист погодження, аби не порушити різні комунікації. Діє дозвіл впродовж року», - зауважила начальниця відділу благоустрою ЖКВ Олена Волинець.

Відмовилися робітники і представитися. Тож співробітники муніципальної служби правопорядку, які були у рейді разом із представниками ЖКВ, викликали поліцію для встановлення особи порушників.

«Було порушено п. 5.9 Правил благоустрою міста. Згідно зі ст. 152 АК України (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), за це передбачено штраф від 340 до 1360 гривень. Зараз встановимо особи порушників, складемо адмінпротокол і передамо його на розгляд комісії, яка визначиться із сумою штрафу», - зауважив заступник начальника КП «Муніципальна служба правопорядку» Віталій Рябов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

26

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

64

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію