• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Відтепер без перебоїв з електрикою. У Покровській КЛІЛ встановили новий електрогенератор

eye

994

24.11.2021 15:36

RSS

img

Перебої з електропостачанням у Покровській КЛІЛ траплялися часто. Ця проблема посилилася, коли тут запрацювали 2 відділення для хворих на Covid-19. Постійного навантаження від кисневих концентраторів електричні мережі, прокладені тут десятків років тому, не витримували. 

Для автономного електрозабезпечення лікарні було вирішено придбати генератор. На допомогу громаді прийшов великий соціально відповідальний бізнес. 

«Компанія Метінвест з перших днів пандемії включилася в боротьбу з хворобою: постачання медикаментів лікарням, забезпечення засобами індивідуального захисту медпрацівників, будівництво кисневої станції, оснащення ковідного відділення усім необхідним обладнанням. Зараз же ми бачимо реалізацію чергового етапу – забезпечення лікарні новим сучасним генератором для автономного електропостачання», - зазначив директор ГО «Покровська платформа спільних дій» Михайло Катеринчак.

«Цей генератор має потужність – 37 КВатт, важить понад 4 тонн. Залежно від навантаження, працювати він може від 10 до 12 годин. Цього цілком достатньо, аби забезпечити наші відділення електрикою. Зрозуміло, що своїми силами придбати таке обладнання ми не могли. Тому й звернулися до компанії Метінвест», - пояснив в.о. директора Покровської КЛІЛ Юрій Бородин.

Вартість проєкту – 5,5 мільйонів гривень. Компанія Метінвест виділила кошти на придбання генератора, облаштування майданчика для нього та підключення до відділень. У першу чергу подбають про резервне енергозабезпечення інфекційного відділення. 

«Враховуючи, що майже всі 150 пацієнтів наших двох відділень перебувають під кисневими концентраторами, навантаження на електромережі – величезне. Дякуючи нашому давньому партнерові - компанії Метінвест - нам вдалося встановити новий генератор. Ця синергія бізнесу й влади дозволить рятувати життя сотням хворих», - підкреслила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

«Розвиток медицини – це один з пріоритетних напрямків розвитку Покровської громади. Сьогодні ми зробили ще один крок. Завдяки програмі «Велике Будівництво», яку ініціював Президент України, ми відкрили приймальне відділення Покровської КЛІЛ, ремонтуємо амбулаторії, оновлюємо обладнання. Я впевнений, що найближчим часом більшість наших медичних закладів відповідатимуть найсучаснішим вимогам», - розповів заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

26

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

62

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію