• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Лікуватися та працювати у комфортних і сучасних умовах. У Покровську ремонтують ліве крило амбулаторії №3

eye

906

23.11.2021 16:10

RSS

img

Амбулаторія №3, яка знаходиться у мікрорайоні «Шахтарський», обслуговує понад 16 тисяч пацієнтів. Капітальний ремонт її правого крила завершили наприкінці минулого року: оновили 9 кабінетів, замінили комунікації, облаштували місце для відпочинку медперсоналу. 

Зараз повним ходом триває ремонт лівого крила приміщення.

«У цьому крилі будуть розташовані сучасні кабінети для сімейних лікарів, кабінет щеплення, кабінет для фізпроцедур, конференц-зала, дитяча зона. Всі приміщення будуть оснащені новими меблями та обладнанням. Ремонт проводиться за рахунок коштів, які отримав ЦПМСД від НСЗУ за надані послуги. Обійдеться нам реконструкція у 2 з половиною мільйони гривень», - розповіла директорка КП «ЦПМСД» Інеса Остряніна.

До будівельних робіт працівники підрядної організації приступили наприкінці вересня: «За цей час ми провели роботи зі тинькування, поклали плитку у приміщенні, підготували підлогу, замінили комунікації, - підбив деякий підсумок головний інженер підрядної організації Євген Літаврін. - Складності є, але все виправляємо у робочому порядку. Йдемо за графіком. Могли б працювати швидше, але амбулаторія розташована на першому поверсі житлового будинку. Доводиться узгоджувати проведення робіт із його мешканцями». 

Закінчити все планують до кінця поточного року. Залишилося виконати внутрішні роботи. Кольорова гама стін та дизайн будуть збігатися із вже відремонтованим правим крилом амбулаторії. Окрім цього, в рамках проведення повного капітального ремонту, планується будівництво вхідної групи. 

«Проєктом передбачено встановлення тамбуру. Він буде закритий і зроблений зі склопластику. Буде і пандус. Зараз йде прорахування проєкту. Його орієнтовна вартість – 1,3-1,5 млн грн. Також ми плануємо утеплити фасад та облаштувати прилеглу до амбулаторії територію. Кошти на будівництво вхідної групи планують виділити з міського бюджету», - зазначив начальник Управління капітального будівництва Данил Проскуренко.

«На прикладі цього медичного закладу ми бачимо, наскільки правильно використовуються кошти, отримані від НСЗУ. Вони йдуть не лише на заробітну плату медичним працівникам та придбання медпрепаратів, а й на розвиток ЦПМСД. Тому й місто не стоїть осторонь. Ми виділимо кошти на вхідну групу. До речі, Покровський ЦПМСД і його керівниця першими в області захистили вищу категорію закладу»., - підкреслила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 

Будівництво вхідної групи має стартувати на початку нового року, і закінчити роботи планується впродовж місяця.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

26

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

63

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію