• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Штрафи та попередження: відбулось чергове засідання адміністративної комісії

eye

778

23.11.2021 15:15

RSS

img

23 листопада відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Покровської міської ради. З 13 протоколів, винесених на розгляд, 10 стосувалися порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою територій населених пунктів: проведення земельно-будівельних робіт та встановлення кіоску для ведення підприємницької діяльності без дозвільних документів, спалювання сухого листя та гілок, створення стихійних сміттєзвалищ.

Кожний складений адмінпротокол члени комісії, серед яких представники відділів міської ради, громадськості та муніципальної служби правопорядку, розглядають окремо. Приймаючи рішення щодо штрафування, враховують характер і обставини вчинених правопорушень, соціальний статус та пояснення порушників. 

«Щоразу ми розглядаємо близько 15 адмінпротоколів. Традиційно, більшість з них стосується недотримання правил благоустрою. Розмір штрафів коливається від 340 до 1360 гривень. Максимальну суму призначаємо тим, хто нехтує нашими попередженнями та не дотримується законів», - зазначив завідувач сектору з питань безпеки та протидії корупції Олег Коломійцев.

Також сьогодні члени адміністративної комісії розглянули протоколи щодо порушення правил реєстрації державних актів та продажу алкогольних напоїв неповнолітній особі. Врахувавши пояснення порушників, їм призначили мінімальну суму штрафу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

26

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

62

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію