• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Покровська громада відзначила День Гідності та Свободи

eye

1045

21.11.2021 12:40

RSS

img

21 листопада, у День Гідності та Свободи, у Покровській громаді відбулись пам’ятні заходи. 

Представники міської та районної влади, військовослужбовці, співробітники правоохоронних органів, члени Громадської ради та Молодіжної ради, а також представники громадських організацій зібралися на площі Шибанкова біля пам’ятника Т. Шевченку і вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної Сотні та захисників, які поклали свої життя в боротьбі за незалежність. 

«Революція Гідності об’єднала весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її розвитку в європейському співтоваристві, захисту демократичних цінностей, досягнення гідного рівня життя й праці», - зазначив заступник голови Покровської РДА Володимир Колосов.

«21 листопада вся країна відзначає день Гідності та Свободи.  Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013. Цього дня ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності наших хлопців та дівчат, українців, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави», - підкреслив заступник Покровського міського голови Анатолій Зінченко.

«Важко повірити, що саме ми стали свідками тих карколомних подій, які започаткували зміни в нашій свідомості, в  нашій самоідентифікації, в управлінні державою. Революція Гідності перетворила нас на ту краплю, яка влилася в море нових планів, надій, мрій, сподівань», - продовжила вчителька української мови та літератури БПГ Наталія Матюха. 

Про роль молоді у процесі становлення незалежної України на заході говорив Дмитро Лисенко – заступник голови Молодіжної ради: «Цей день є трагічним та величним одночасно.  Величним тому, що Україна стала на шлях незалежності, а трагічним – бо багато молодих людей, простих українців віддали за незалежність держави свої життя».

Після промов усі присутні поклали квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

1

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

27

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію