• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заява на призначення пенсії – швидко, легко, дистанційно!

eye

969

21.11.2021 12:22

RSS

img

Автоматичне призначення пенсії – онлайн сервіс подачі документів на призначення пенсії за фактом досягнення пенсійного віку майбутньому пенсіонеру через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. Сервіс дозволяє надати всю необхідну для призначення пенсії інформацію завчасно, без будь-яких часових обмежень. Пенсію буде призначено автоматично при досягненні громадянином пенсійного віку з урахуванням усіх наявних у Пенсійному фонді України даних та поданих документів.

Як працює послуга?

  1. Користувачу, який не є пенсіонером, необхідно авторизуватися на вебпорталі Фонду за допомогою КЕП.

  2. Після цього потрібно заповнити анкету, додати скановані копії документів, підписати заяву КЕП та надіслати її до органу Пенсійного фонду України.

*Документи, що підтверджують трудову діяльність (трудову книжку, документи про навчання, військову службу тощо), можна подати завчасно. Трудову книжку може подати як роботодавець, так і сам користувач. 

За результатами опрацювання анкети – заяви користувач отримає інформацію про автоматичне призначення пенсії, дату такого призначення та розмір пенсії за допомогою СМС-повідомлення, засобами вебпорталу та через мобільний додаток.

ДОВІДКОВО!

Відео інструкцію щодо користування онлайн послугою можна переглянути за посиланням https://www.facebook.com/dn.pfy/videos/1495276644008433

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

64

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

74

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

39

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію