• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заява на призначення пенсії – швидко, легко, дистанційно!

eye

840

21.11.2021 12:22

RSS

img

Автоматичне призначення пенсії – онлайн сервіс подачі документів на призначення пенсії за фактом досягнення пенсійного віку майбутньому пенсіонеру через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. Сервіс дозволяє надати всю необхідну для призначення пенсії інформацію завчасно, без будь-яких часових обмежень. Пенсію буде призначено автоматично при досягненні громадянином пенсійного віку з урахуванням усіх наявних у Пенсійному фонді України даних та поданих документів.

Як працює послуга?

  1. Користувачу, який не є пенсіонером, необхідно авторизуватися на вебпорталі Фонду за допомогою КЕП.

  2. Після цього потрібно заповнити анкету, додати скановані копії документів, підписати заяву КЕП та надіслати її до органу Пенсійного фонду України.

*Документи, що підтверджують трудову діяльність (трудову книжку, документи про навчання, військову службу тощо), можна подати завчасно. Трудову книжку може подати як роботодавець, так і сам користувач. 

За результатами опрацювання анкети – заяви користувач отримає інформацію про автоматичне призначення пенсії, дату такого призначення та розмір пенсії за допомогою СМС-повідомлення, засобами вебпорталу та через мобільний додаток.

ДОВІДКОВО!

Відео інструкцію щодо користування онлайн послугою можна переглянути за посиланням https://www.facebook.com/dn.pfy/videos/1495276644008433

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

11

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

16

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

59

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію