• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді діють нові Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та дотримання тиші в громадських місцях

eye

1178

19.11.2021 15:12

Новини громад

img

З приєднанням до Покровська нових територій виникла необхідність розробити для всіх мешканців громади єдині правила благоустрою. Це – своєрідна угода між усіма мешканцями, як вони хочуть використовувати загальні території (прибудинкові ділянки, тротуари, дороги, парки, посадки дерев, стадіони, дитячі майданчики тощо), які є спільною власністю громади.

Як зазначив директор КП «Муніципальна служба правопорядку», Олександр Антипенко, правила значно розширилися,враховуючи вимоги чинного законодавства і особливості приєднаних територій.

«Нові правила стали детальнішими. Стало суттєво більше пунктів, наприклад, які стосуються утримання домашніх тварин, - розповів Олександр Антипенко. – Проєкт документу обговорювався зі старостами приєднаних територій, опрацьовувався на постійних депутатських комісіях, і в його остаточному варіанті враховані всі поправки та пропозиції».

Слід зазначити, що дія Правил поширюється на всіх фізичних осіб-підприємців та громадян, а також підприємства, установи та організації незалежно від форми власності та підпорядкування, які знаходяться в межах Покровської міської ТГ. 

Невиконання Правил тягне за собою адміністративну відповідальність та накладання штрафів.

Детально з документом ви можете ознайомитися за посиланням або у головному меню сайта у розділі «Громадянам». 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

112

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію