• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські аграрії долучились до Всеукраїнського фермерського форуму

eye

827

19.11.2021 09:44

RSS

img

Сільгоспвиробники Покровської громади взяли участь у Всеукраїнському фермерському форумі «Актуальні напрями державної підтримки агросектору», який відбувся в режимі онлайн-конференції. 

Перш ніж перейти до обговорення важливих тем, фермерів з усіх куточків України привітали з прийдешнім професійним святом перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко та Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов. 

У своїх промовах вони зазначили, що сільськогосподарська галузь є одним з найбільш перспективних напрямків, і попит на її продукцію стабільно зростає. 

Під час конференції присутні, серед яких були і 25 представників Покровської громади, обговорили напрями та механізми використання коштів бюджетної програми з надання державної фінансової підтримки розвитку фермерських господарств.

«Сьогодні сільське господарство є важливою складовою економіки як держави, так і територіальних громад. Ця галузь потребує значної уваги з боку державних та місцевих органів влади. Добре, що існують програми підтримки. Тому закликаємо представників фермерських господарств Покровської громади, особливо, початківців, скористатися такою допомогою. Впевнена, що це позитивно вплине на розвиток громад, покращить взаємодію між місцевою владою та бізнесом», - зазначила головна спеціалістка відділу промисловості та АПК міської ради Тетяна Масюк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Наталія Іваньо: маємо забезпечити всебічну підтримку та захист прав малолітніх мешканців громади

23 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Покровської міської ради. 

eye

2

Новини громад

24 квітня 2024 12:00

Мобільна допомога: в старостинських округах громади працюватиме виїзна бригада лікарів

У Покровській громаді постійно працюють над наближенням послуг до населення. Особливу увагу приділяють медичному обслуговуванню місцевих мешканців.

eye

9

Новини громад

24 квітня 2024 10:55

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

29

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію