• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сучасний харчоблок – запорука безпечного дитячого харчування!

eye

1323

18.11.2021 15:40

RSS

img

Новенький витяжний зонт, шафи для посуду і хліба, електрична плита, виробничі столи, полиці, мийна ванна та інше сучасне обладнання. Так зараз виглядає харчоблок закладу дошкільної освіти №43 «Колокольчик» завдяки перемозі у конкурсі проєктів «Моє місто», який реалізує ГО «Покровська платформа спільних дій» за підтримки компанії Метінвест. 

«Ми подали заявку на участь у конкурсі соціальних проєктів «Моє місто-2021». Заклад отримав нове сучасне обладнання, таке необхідне для маленьких мешканців нашого садочка. Завдяки проєкту ми створили комфортні умови для організації раціонального, збалансованого харчування, виконуються всі умови охорони праці та техніки безпеки на харчоблоці», - повідомила завідувачка ЗДО №43 Віра Гнілова. 

Існує заклад вже більше 40 років. Зрозуміло, що обладнання на харчоблоці давно застаріло і потребувало заміни. Тож тепер тут радіють новинкам. 

«Зусиллями працівників ЗДО нам вдалося зробити косметичний ремонт приміщення. Силами мобільної групи відділу освіти Покровської міської ради було демонтоване старе та встановлене нове обладнання. Відділом освіти придбаний та встановлений мотор у витяжний зонт для роботи вентиляції, закуплені крани та сифони, якими ми оснастили нові мийки, оновлений вентиляційний тунель», - додала керівниця дитсадка Віра Гнілова. 

«Нам дуже зручно стало працювати. Нова плита розрахована відразу на 6 конфорок, у нас є нова духова шафа. Ми значно скоротили час приготування їжі. Дякуємо усім, хто допоміг нам обладнати такий чудовий харчоблок», - продовжує кухарка Марія Кобець.

Проєкт «Моє місто», який реалізує ГО «Покровська платформа спільних дій» за підтримки компанії Метінвест, працює вже третій рік поспіль. 

«За підтримки компанії Метінвест було реалізований проєкт у дитячому садочку на 100 тисяч гривень. Придбане технологічне обладнання дозволить покращити процес приготування їжі для малечі», - зазначив директор ГО «Покровська платформа спільних дій» Михайло Катеринчак.

Загалом цього року у конкурсі «Моє місто» перемогли 28 проєктів. Майже всі вони вже втілені у життя.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

eye

19

Громада 1

17 квітня 2024 20:00

Стан справ в громаді керівники військової адміністрації розглянули під час апаратної наради

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась нарада, в ході якої було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, медицини, освіти.

eye

89

Новини громад

17 квітня 2024 15:53

За допомогою «пилотягу» узбіччя доріг очищають від зимового бруду

Щоб підтримувати місто у чистоті та слідкувати за чистотою місцевих автошляхів на вулицях Покровська працює підмітально-прибиральна машина – дорожній пилотяг.

eye

30

Громада 1

17 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію