• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Майже сотня питань на порядку денному. Покровські депутати провели чергову сесію

eye

1641

17.11.2021 16:23

Новини громад

img

35 основних та 60 питань земельного блоку розглянули сьогодні депутати Покровської міської на черговому сесійному засіданні ради, що пройшло в режимі онлайн. 

Усі проекти рішень були попередньо детально розглянуті на постійних комісіях. Серед іншого були затверджені міська цільова програма «Відповідальне батьківство у партнерстві з міською владою» на 2022 – 2027 роки та програма розвитку цифрової освіти у навчальних закладах громади на 2021 – 2027 роки. Ухвалили і стратегію розвитку фізичної культури та спорту до 2025 року. 

«Прийняття стратегій та програм розвитку не повинно залишатися на папері, - зазначила секретар міської ради Наталія Іваньо. – Ми, як міська влада, будемо контролювати втілення цих планів у життя, вимагати звіт у керівників відділів, які розробили такі дорожні карти. Саме вони повинні вживати заходів, аби стратегії і програми працювали».

У розділі «Різне» депутат Євген Костенніков наголосив на проблемах РАЦСу: «У депутатських справах мені довелося відвідати Покровський РАЦС. З десяти співробітників на робочому місці знаходилося лише два, столи у них завалені паспортами людей, які вже померли. Вважаю за необхідне посприяти налагодженню роботи цього важливого органу, адже наразі там робота просто паралізована». 

Очільник Покровська Руслан Требушкін зазначив, що це питання вже поставлено на контроль, і хоча РАЦС не входить до структури міської влади, у керівництві міста зацікавлені у комфортних умовах для жителів громади. 

Ще одне питання, яке хвилювало обранців громади – доля Палацу Культури «Шахтар» міста Родинське. Депутат Сергій Андрійченко висловив занепокоєння, що у закладі, який знаходиться на балансі наразі збиткового ДП ВК «Краснолиманська», відключене опалення, і діти вимушені залишити гуртки та секції, які вони там відвідували. 

Заступниця міського голови Маргарита Ідрісова відповіла, що це питання вже обговорювалося з керівництвом підприємства. Головна умова для поновлення теплопостачання – реструктуризація боргу за опалення та поновлення оплати за спожиту послугу. Крім того, говорили про передачу соціальних закладів вугільного підприємства на баланс міста. Йдеться про Палац культури та профілакторій. Керівниця зазначила, що шахтарі, які отримують послуги у профілакторії, жодних змін не відчують. 

З 95 питань було прийнято 68. 26 проєктів рішень, що знаходились у земельному блоці, та 1 проєкт з основного блоку депутати не підтримали.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

eye

17

Громада 1

17 квітня 2024 20:00

Стан справ в громаді керівники військової адміністрації розглянули під час апаратної наради

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась нарада, в ході якої було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, медицини, освіти.

eye

88

Новини громад

17 квітня 2024 15:53

За допомогою «пилотягу» узбіччя доріг очищають від зимового бруду

Щоб підтримувати місто у чистоті та слідкувати за чистотою місцевих автошляхів на вулицях Покровська працює підмітально-прибиральна машина – дорожній пилотяг.

eye

28

Громада 1

17 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію